Моментално Онли ги имаш на Заландо од вчера. Јас ги начекав фармерките што ги меркав од 60 евра во дуќан, 25 евра на Заландо. Сега веќе можда се разземени бројчињата ама ѕирни може ќе имаш среќа, или следи ја апликацијата па за недела две сигурно ќе ги има пак.
Фала ви. Јас се смеам на Адидас ама и јас не порачувам онлајн. Немам никакви апликации веќе 6 години. Потешко од скролање за да најдеш нешто нема за мене. Нетипична жена без облека. Одеднаш стил менувам. Се смеев на малава дека еднаш вака еднаш така ама и јас сум иста изгледа. Купив широки фармерки, на ред е големи обетки и шишки. Не знам дали стилот доаѓа со карактерот. Многу се променив. На подобро секако.
Кога гуглаш ти излегуваат препораки па можеш да споредиш цени на различни страни. На повеќето страни можеш како гост да нарачаш, не ни мора да имаш профил. Мене ми е онлајн купувањето многу попрактично. Не чекам ред да пробам што сакам, го наоѓам најчесто тоа што сум го замислила дека онлајн често имаат многу повеќе избор од продавниците. Јас користам филтри и имам 2-3 марки што си нарачувам од нив. Не скролам до бесконечност. Инаку познаничка ми кажа дека бара од чет џпт да и бара кодови за попуст од инфлуенсерите ама тоа не ми е пробано. Гемини не дава.