Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    7.842
    Некој што кажал дека децата ако се поголема разлика гадно се излажал или пак моите така се погодиле. Малото заби вади, не спие, лази пика се во уста, пишти оти сака во раце. Другото во некоја фаза нити голем нити мал од една страна прави и бебешки работи од друга страна мисли дека се знае ии дека е веќе голем . Фаза ли е карактер ли е ама ме шекнува, разни дијагнози препрочитав па незнам нормална фаза или си има нешто во што остапува од другите. Битно јас како мајка се шекнувам секој ден , а татко како татко ништо му се нема променето во живото. Си ужива , си се средува оди на работа вајда и љубоморна сум му веќе. Се изнажалив ама еве едвај чекам да доде 9 па до 12 да одморам психички и физички. Па од утре пак во бубањот се надевам на колку толку мирна недела.

На JasBee11 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.735
    Допаѓања:
    12.914
    Кејти даде уште поубава идеа, да си викнам некој дома да ме нашминка. Ама не е изводливо да идам ни па да ми дојдат да се нашминкан, од одредени причини. Прво оти не сакам да ме направат како тетка, псоле оти ако не ми се погоди неккј производ на лице избивам алергиски и има опасност да отечам или да ме исфрли егзема, и трето свекрви ќе паднат у несвест.
    Може евентуално да купам мои производи и со тие да ме шминкаат, да ги тестирам јас прво. Само да најдам некој да намине да ме нашминка

На JasBee11 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    7.842
    Nekoja da ne e obozavatel na grcka muzika i da odi na Nicos vo Stutgart