1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    45.933
    Морген . Денес видно уморна од целите долги денови. Битно помина се во ред .
    Конфирмацијата помина . Сега останува време да се регенерирам .
    Еве неколку слики од местото на славење
    Screenshot_20260413-081521.png Screenshot_20260413-081803.png Screenshot_20260413-081832.png Screenshot_20260413-082127.png

Многу поклони доби големата. Пола село дојде да и честита . Дете среќно.
    Беше преубава ...
    И така сега да се соберам.. и не земав слободен ден.. на работа ќе одам со торта за частење и после одмарање

На Masnickaaa, Mumoftwo30, Gosh и 3 други им се допаѓа ова.
  2. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.742
    Допаѓања:
    12.953
    Браво Ена @MacenceEna :inlove:
    Преубаво спремано и декорирано. И девојчето многу убаво, да ти е живо и здраво:l:.

На MacenceEna, Gosh и gjoker4e им се допаѓа ова.
  3. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.864
    Допаѓања:
    39.177
    Среќен роденден на неа и на сите кои не честитав!
    Јас некако си имам страв да не промашам некој и кога сум одморена честитам на сите, кога не сум честитам во себе. И тоа се важи. :D :l:

Инспирација си за славење на роденден.

Дали е ова дома и каде најде вакви маси?

Малава сака на една планина ама се плашам да не не знаат да дојдат луѓето. Скоро 8 години живееме тука и за прв пат го прашав чат џпт каде може да се шета во близина без пари :rofl: и ми покажа толку многу убави мести Мајко мила.
    И сега сме воодушевени од планината што дури и во темно отидовме да видиме како е. :lol:
    Се гледаат три држави од планината.
    Малиов вика wow ganzen Welt и ме прашува да покажам баба каде живее. :D
    И сега таму и родендени ќе славеле ама не знам дали е изводливо, ќе прашам. Има убав асфалтиран пат, огромен паркинг, и многу место нормално и клупи ама за локацијата ми е дали ќе се снајдат сите и дали е дозволено треба да прашам и идеи што ќе прават на планина, а да не им е досадно.
    Освен што видов дека летала летаа сите. :rofl: И падобран видов. И авиони мали летаа на далинско. И мал падобран.
    Местото е волшебно. :inlove:
    Имав кај и во мое село такво место и си го викав мојот Универзум и тука замислував се што ми се исполни секако. :l:
    Така да, си имам Универзум и тука сега. :*: :*: :*:

Го видов симпатијата денес и готово животот розев ми стана. :punch: За мене боксовите.

4. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    45.933
    Фала @gjoker4e @јolene фала на сите :l:

Ова не беше за роденден , туку како што на сите им викам , дека е крштевка зашто прашања имаат што , зошто ..

Плус и попот вчера дојде со жената што ги учеше две години .. на кафе и торта .
    Ги ставив на маса со сениорите . :rofl:

Славевме во дневна , растргавме кревети , маса . Ставивме онакви клупи, маси за славење.
    Декото го спремав цела недела . Масите ги местев ден пред дешавката . И така бидна се во ред .
    Големата добра прилично голема сума на пари . 3ка и сега среќна е ќе имала секогаш пари за шопинг :l:

Што не беше останато од минатото , како што се правело порано. Се собирале кај сите славеници од село и се пиело алкохол.. деца на 14 години . Среќа немаше такво нешто :whew:
    Времето не послужи арно. Немаше дожд. Ладничко ама суво . Денес дожд .. ако нека е