Морген . Денес видно уморна од целите долги денови. Битно помина се во ред . Конфирмацијата помина . Сега останува време да се регенерирам . Еве неколку слики од местото на славење Спојлер: Славење Многу поклони доби големата. Пола село дојде да и честита . Дете среќно. Беше преубава ... И така сега да се соберам.. и не земав слободен ден.. на работа ќе одам со торта за частење и после одмарање
Браво Ена @MacenceEna Преубаво спремано и декорирано. И девојчето многу убаво, да ти е живо и здраво.
Среќен роденден на неа и на сите кои не честитав! Јас некако си имам страв да не промашам некој и кога сум одморена честитам на сите, кога не сум честитам во себе. И тоа се важи. Инспирација си за славење на роденден. Дали е ова дома и каде најде вакви маси? Малава сака на една планина ама се плашам да не не знаат да дојдат луѓето. Скоро 8 години живееме тука и за прв пат го прашав чат џпт каде може да се шета во близина без пари и ми покажа толку многу убави мести Мајко мила. И сега сме воодушевени од планината што дури и во темно отидовме да видиме како е. Се гледаат три држави од планината. Малиов вика wow ganzen Welt и ме прашува да покажам баба каде живее. И сега таму и родендени ќе славеле ама не знам дали е изводливо, ќе прашам. Има убав асфалтиран пат, огромен паркинг, и многу место нормално и клупи ама за локацијата ми е дали ќе се снајдат сите и дали е дозволено треба да прашам и идеи што ќе прават на планина, а да не им е досадно. Освен што видов дека летала летаа сите. И падобран видов. И авиони мали летаа на далинско. И мал падобран. Местото е волшебно. Имав кај и во мое село такво место и си го викав мојот Универзум и тука замислував се што ми се исполни секако. Така да, си имам Универзум и тука сега. Го видов симпатијата денес и готово животот розев ми стана. За мене боксовите.
Фала @gjoker4e @јolene фала на сите Ова не беше за роденден , туку како што на сите им викам , дека е крштевка зашто прашања имаат што , зошто .. Плус и попот вчера дојде со жената што ги учеше две години .. на кафе и торта . Ги ставив на маса со сениорите . Славевме во дневна , растргавме кревети , маса . Ставивме онакви клупи, маси за славење. Декото го спремав цела недела . Масите ги местев ден пред дешавката . И така бидна се во ред . Големата добра прилично голема сума на пари . 3ка и сега среќна е ќе имала секогаш пари за шопинг Што не беше останато од минатото , како што се правело порано. Се собирале кај сите славеници од село и се пиело алкохол.. деца на 14 години . Среќа немаше такво нешто Времето не послужи арно. Немаше дожд. Ладничко ама суво . Денес дожд .. ако нека е