Па сега, не можеме и се да игнорираме нели. Ми излезе податок преска и сега не знам колку се веродостојни оти не проверив извор. Ама наводно 50% од сите украинци што се овде се на бургергелд, а околку 45% од сириските итн. Сепак не е само мрмкање, има нешто и во фактите нели. Па псоле прочитав дека група дојденци наведувале девојчиња на дрога за замена и ги простутиоирале. И така ми слоши од сабјле повеќе. И баталувам веќе се. Сега ќе читате пак од мемоарите досадни на Џолин. Маж ми го замолив да ми бара работа, оти толку многу ме мрзи. Ќе чистев и веќе три дена се оставам. Не ми се фаќа ништо ама баш ништо. Само садови, ручек и облека перење и не можам друго ни да смислам. Сега ручек гледав маци во градинка наут, ја дома грав . Ќе се израдува дури тогаш. Да и испечам мафини и да се избањам, толку од цел за денот. Другото надвор додека не капнеме од умор и спиење. План за викенд направен, нормално дома да не се вртиме. Од вторник натака ќе му ја мислам. Првата недела од јуни е крипе цу, маж нека се снаоѓа . Му велам на одмор да ојме негде. Ќе се вработам и ќе му вратам после, од мене частовка ама сега на позајмица. Арно не ме разведе, е сега веќе касно му е, се венчавме . Слики ќе ви пуштам кога ќе стигнам, ама во таа темата за невести оти многу тука шпионираат .
Туку не сум пишала од пред некој ден седиме со пријателка на кафе и децата се разплакаа во хор.Ја земам малата во скут и се смири. И ми придува една забулена матна фаца вика сакаш ли да ти го држам бебето,слушнав многу пакаше претходно. И кажав фала на непознати дете не давам и останав со отворена уста И го слушна тоа и отиден ан масата до нас да пуши цигари исто со некои други како неа.Сачувај Боже.
Јас ќе скренам значи Не дека на прозор седам 24/7 Слушам аларм и погледнав Од кола излегува дете и мрда со рацете и избезумено и во паника трча насекаде Леле викам пак ли ќе трчам преку улица ќе речат оваа е дефинитивно луда Одма до него индиски ресторан и келнер надвор гости и никој ништо ама одеднаш гледам трча еден постар човек и викам ако проба да го киднапира излегувам одма по пижами ама гледам му рече да се смири и застана со него и чека Надвор е пекол На сред сонце и 27 степени кои како 35 се го оставила мајка му во кола дете 1-4то одделение и фактички детево од прежешко се лади со рацете и паника трчаше како да бара некој да го спаси Мајка му во маркет И јас сум со две мали деца дома не можам сами да ги оставам ама сакав мајката да ја прашам дали има психички проблем дали е нормална ама до вечер ќе пишам во фб групата и сигурно ќе стигне до неа дека не е нормална Среќа отклучена колата А ако се заклучела??? Цело време гледам нешто со деца и мм вика кај ги наоѓаш тие деца и како ги приметуваш Еве не знам ни јас Знам само дека дома треба да сум облечена за секој момент да истрчам надвор Луда не сум Не знам што се задеси деновиве
Две недели одкако се роди синкосе привикнуваме сите Двс денс вејќе не спие ни ден ни ноќ,грчеви најверојатного гледам се грчи целиот и има гасови,бабицата ми вика да ставам чепчиња ама,јас нејкам да му ставам чепчиња. Такс дс мамички во Германија,ако имате некој совет за грчеви и што имате користено би била благодарна ско споделите
Нека ви е живо и здраво бебето, големо да расте! Чепчињата од ким ги стававме кога беше ептен лошо. Дали едно пакетче потрошивме, не дека нон стоп ќе ставаш. Загреана крпа на меше исто понекогаш. Ама тоа е. Саб симплекс исто дававме, сега нешто ко да начув не биле добри. Не знам шо друго е актуелно. Ќе помине, само здравје. Нека спие нон стоп кај тебе во раце, сега само близина најмногу помага. Мачно е, ама дур се свртиш пораснале.
Кај нас од тие уште толку плачеше и одма ги фрливме. Ни дадоа некои капки што му ги ставав во млекото ништо фајде. Помагаше масажа, топла перничка со семки од цреши стоплена во микробранова и држење на стомак со една рака (така како да лета). А за политика на темава, па темата елтернгелд не е баш политика. Баш си одговара за "мајки во Германија" оти секоја мајка ја погодува ова порано или подоцна.
Честито да е живо и здраво . ајде јас частам Синко почна одеднаш да оди . Сега веќе трча. Сликата е од гоогле сеуште не сум направила .
Каде наоѓате урда? Пуста бременост се' ми текнува на работи што не се наоѓаат. Пробав Frischkäse, Hüttenkäse, Ricotta, не се ни слични. Урда салата правам со тоа обичното сирење од лидл и алди ама многу е солено.
Уште тоа ми фали, од Мк да ја макнам, планирав да си шверцам неколку кутии Цедевита од лимон, значи ја обожавам, ама ним да ме распостелат некаде да помислат дека дрога има во нив, ко овие со нутелата шо ги фатија. Како да им објаснам дека сум умрена за цедевита
Цедевита со неколку коцки лед во некоја секси чаша Прееска си купив секси чаши, уште цедевитата остана
Значи не те познава јолене со онлајнот Дека попрво ќе отидеш Македонија и ќе до купиш отколку да порачаш онлајн