Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.464
    Допаѓања:
    46.000
    Не знаев дека темава е политиката во Германија :x

2. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.773
    Допаѓања:
    13.122
    Па сега, не можеме и се да игнорираме нели.
    Ми излезе податок преска и сега не знам колку се веродостојни оти не проверив извор. Ама наводно 50% од сите украинци што се овде се на бургергелд, а околку 45% од сириските итн. Сепак не е само мрмкање, има нешто и во фактите нели.
    Па псоле прочитав дека група дојденци наведувале девојчиња на дрога за замена и ги простутиоирале. И така ми слоши од сабјле повеќе.

И баталувам веќе се. Сега ќе читате пак од мемоарите досадни на Џолин.

Маж ми го замолив да ми бара работа, оти толку многу ме мрзи. Ќе чистев и веќе три дена се оставам. Не ми се фаќа ништо ама баш ништо. Само садови, ручек и облека перење и не можам друго ни да смислам.
    Сега ручек гледав маци во градинка наут, ја дома грав :D. Ќе се израдува дури тогаш. Да и испечам мафини и да се избањам, толку од цел за денот. Другото надвор додека не капнеме од умор и спиење.
    План за викенд направен, нормално дома да не се вртиме. Од вторник натака ќе му ја мислам. Првата недела од јуни е крипе цу, маж нека се снаоѓа :D. Му велам на одмор да ојме негде. Ќе се вработам и ќе му вратам после, од мене частовка ама сега на позајмица. :rofl:
    Арно не ме разведе, е сега веќе касно му е, се венчавме :inlove:. Слики ќе ви пуштам кога ќе стигнам, ама во таа темата за невести оти многу тука шпионираат :tmi:.