Па сега, не можеме и се да игнорираме нели. Ми излезе податок преска и сега не знам колку се веродостојни оти не проверив извор. Ама наводно 50% од сите украинци што се овде се на бургергелд, а околку 45% од сириските итн. Сепак не е само мрмкање, има нешто и во фактите нели. Па псоле прочитав дека група дојденци наведувале девојчиња на дрога за замена и ги простутиоирале. И така ми слоши од сабјле повеќе. И баталувам веќе се. Сега ќе читате пак од мемоарите досадни на Џолин. Маж ми го замолив да ми бара работа, оти толку многу ме мрзи. Ќе чистев и веќе три дена се оставам. Не ми се фаќа ништо ама баш ништо. Само садови, ручек и облека перење и не можам друго ни да смислам. Сега ручек гледав маци во градинка наут, ја дома грав . Ќе се израдува дури тогаш. Да и испечам мафини и да се избањам, толку од цел за денот. Другото надвор додека не капнеме од умор и спиење. План за викенд направен, нормално дома да не се вртиме. Од вторник натака ќе му ја мислам. Првата недела од јуни е крипе цу, маж нека се снаоѓа . Му велам на одмор да ојме негде. Ќе се вработам и ќе му вратам после, од мене частовка ама сега на позајмица. Арно не ме разведе, е сега веќе касно му е, се венчавме . Слики ќе ви пуштам кога ќе стигнам, ама во таа темата за невести оти многу тука шпионираат .