Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.791
    Допаѓања:
    13.207
    Ние крштевка поминавме нели. Тоа ај не беше многу болно.
    Сега гледаме сакавме со кумовите да отидеме во Грција на неколку денови. Е тоа е богами болно. Па ја за тие пари во италија имам хотел со три пати јадење, пијачки, плажа, базен се вклучено во цена.
    Тоа што е поефтино во Грција ко во ходник да си сместен. Па и свадба имаме, мора во шпиц сезона да се лета накај мк. Моето дете уште повраќа на пат подолг од 100км и со кола сега после викендов рековме не не не.
    Годинава машала на трошење ојде, ама ајде само за арно да е.

Ѕверот вчера цел ден мамето ни го расплача. Не дооздравено дете потешко е за чување и од болно дете.
    Ја па мислев нешто имунитет се стекнува после болеста. А вчера маж ми и сладоледот и го дојаде, се заборави. И му велам ај наздравје сега коксаки и на тебе.
    И така сметаме сметаме, малата ќе е во градинка уште три недели макс. После до октомври додека почне новата градинка ќе заборави и ред и ѓаволи. Којзнае колку ќе трае новата адаптација.

На JasBee11 и Marge им се допаѓа ова.
  2. Katie90

Katie90 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    525
    Допаѓања:
    2.894
    Хај!

Време е да се врати темата одмори. Каде да се оди од Германија? Сакам песочна плажа, сонце, чиста вода, а да не е Грција. Nea Pori пример во Италија, Шпанија ?

Инаку ненаспана ден не знам и јас кој. Денес полна месечина, значи уште помалку спиење.
    Survival mode on!

На JasBee11 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    5.239
    Бол, Брач - Хрватска :sun: За мене една од најубавите дестинации за одмор, малку е тормозење додека стигнеш до таму, ама вреди. Буквално до крај на живот да одам секоја година само таму на одмор, нема да се пожалам :D Е само плажата што не е песочна, ситни камчиња се. Ние одиме во Bluesun Holiday Village Bonaca и прекрасно е, од храна, до услуга, стварно препорака од срце.

Туку, мене па препорака за Грција ми треба. Годинава ќе мора да ја скокнеме Хрватска и да одиме во Грција директно од Македонија, а никогаш не сме биле во Грција. Сакам нешто да биде пак фамилиен френдли, со некоја програма за децата, па и за нас.

Конечно сонце надвор, а мене па кичма ме фати :x Бевме со бебе, направивме едно кругче, сега заспа (фала Богу) :rofl: Ниту се тера, ниту се води, цело време урла по дома :D
    Првово ми е емотивно и мирно, ама второво е :x Јас мислам намерно во градинка да го пуштам кај дотичната воспитувачка што ми го секира големиот, па малово да и наплати и за брат му :lol: Мислам ѕврцките ќе ни ти извади на сите ]:)

На JasBee11 му/ѝ се допаѓа ова.