1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    18.168
    Допаѓања:
    40.116
    Во петокот децата имаа фестивал во школото. Не отидов. Ми беше многу топло. А и децата ми рекоа Мамо не доаѓај. Си дојдоа испотени.

Вчера бевме во Лидл. Откако излегов од таму, ми се слоши. Се потпрев на колата, а маж ми ги полнеше торбите.

За денес ми рече да шетаме, ама го откачив. Излезе со еден пријател.

На JasBee11, Marge и arwen93 им се допаѓа ова.
  2. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    1.192
    Допаѓања:
    1.903
    2017 год. прв пат дојдов во Германија на 3 месеци во лето на истово место кај што живеам сега. Госпожата си понесе 2 пара купаќи, 5 шорцеви, 30 маици и еден дуксер за секој случај. Цело лето го поминав во тој дуксер и плус си купив јакна. :D
    И тоа беше првото и последно лето во Германија што го искусив да биде така ладно. Од тогаш Германија глуми дека е во Африка.

На JasBee11, Katie90, Marge и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    13.237
    Тој фустан што ми се допаѓа е дури за 2-3 недели достапен.
    Други нешта гледам за 2-3 дена. Од отто групата се, така што да сериозни се и прилично долго на пазарот.
    Па ќе нарачам сигурно. Гледам кодот за попуст е само уште вечер, па ќе гледам пред полноќ да завршам со нарачката.

Кај нас малку заврна денес, колку да ја качи влагата и утре да не може да се дише.
    Тоа преска врне, јас да искористам балкон да исперам со вода :tmi:. Не ни успеав цел да го исплакам престана. Може и ме забележаа комшиите, ама ќе.се правам неудрена. Не сакам и јас нормално на суво време да им тече вода во двор, да им шлакам.
    Ама така најбрзо ми се чисти, па и ајс сум човек. Еве балкан изјава од мене :bandit:.

На Katie90, JasBee11 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  4. bubemconia

bubemconia Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    1.083
    И јас добив едно такво дувалче што се врти на поклон и изненадена сум колку лади чудово. Само си го местам од соба во соба, иако кај нас не е ептен жешко. Ама сега пред 15 минути штракајќи да видам за шо е едното копче го расипав нешто и сега малку се слуша шушти кога работи. А си работеше перфектно.

5. joana18

joana18 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    1.618
    И овде е многу топло може цела недела , ќе продолжи вака. Денес заврна. Имам вентилатор но нема врска, денес помислив дека дува топло. Ладно не чини, топло не. Оваа година ја немаше мојата омилена температура 20-22 степени или па ние ја избегнавме , дека не бевме тука.
    Имаме две свадби во мк, но не одиме… не се толку блиски.

На JasBee11 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.904
    Допаѓања:
    39.319
    Сега јас треба да ви позавидам
    Кај мене е 37 степени
    Најниска ноќна е 23 степени