1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    1.921
    И јас бев со царски ама не ми текнува да било претопло а не ми текнува ни дали видов клима или не :D
    Ќе видам тука како ќе биде на разговор сум следна недела. Фала :hug:

На SanelaS му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dancewere

Dancewere Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.543
    Допаѓања:
    18.021
    Пред некое време купив летови и направив банкарски трансфер. И покрај сите точно внесени податоци ми го откажаа. Пушував со агент и пополнив форма да ми вратат пари. Еве гледам пред некој ден вратиле. Да пробаш да контактираш некој од кастумер сервис. Прво пишуваш со бот ама после влегува и агент.

Инаку еве јас со затнан нос на ова жешко, значи и од жешко и од затнан нос не се дише.
    Навивате за Германија?
    Ако победат и денес, пак нема да се спие :D

На SanelaS, јolene и Masnickaaa им се допаѓа ова.
  3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.527
    Допаѓања:
    33.901
    Нема клими во болниците. Јас раѓав во август, ги држев вратата и џамот отворени за да ми влага промаја. :D

На Marge, SanelaS и јolene им се допаѓа ова.
  4. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.801
    Допаѓања:
    13.268
    Јас раѓав во јули. Исто еве исто ваков пекол беше. Сите трудни од жешкото добија болки и пукнаа водењаци. Болницата преполна со трудници, персонал не може да повтаса беше.

Во собата немав клима, ама во тие просториите за раѓање беше климатизирано. На бокс и во ова како се викаше, просторот за раѓање, имаше. Крајссала ли беше? Леле сум заборавила. Абе три дена окапав таму. Четири смени извртев додека излезе :devil:. Ах да си бев помлада да можев ќе си родев уште едно. Сега веќе не ми држи телово, а бога ми и нервите.

А и кај нашиот педијатр има клима. Вчера бев по рецепт и баш забележав.

На Marge и SanelaS им се допаѓа ова.
  5. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    1.921
    Единствено како можам да ги контактирам е преку file a complaint. Ако имаш некој друг маил пушти ми. Каде да го најдам тој агент или бот?