И јас бев со царски ама не ми текнува да било претопло а не ми текнува ни дали видов клима или не Ќе видам тука како ќе биде на разговор сум следна недела. Фала
Пред некое време купив летови и направив банкарски трансфер. И покрај сите точно внесени податоци ми го откажаа. Пушував со агент и пополнив форма да ми вратат пари. Еве гледам пред некој ден вратиле. Да пробаш да контактираш некој од кастумер сервис. Прво пишуваш со бот ама после влегува и агент. Инаку еве јас со затнан нос на ова жешко, значи и од жешко и од затнан нос не се дише. Навивате за Германија? Ако победат и денес, пак нема да се спие
Нема клими во болниците. Јас раѓав во август, ги држев вратата и џамот отворени за да ми влага промаја.
Јас раѓав во јули. Исто еве исто ваков пекол беше. Сите трудни од жешкото добија болки и пукнаа водењаци. Болницата преполна со трудници, персонал не може да повтаса беше. Во собата немав клима, ама во тие просториите за раѓање беше климатизирано. На бокс и во ова како се викаше, просторот за раѓање, имаше. Крајссала ли беше? Леле сум заборавила. Абе три дена окапав таму. Четири смени извртев додека излезе . Ах да си бев помлада да можев ќе си родев уште едно. Сега веќе не ми држи телово, а бога ми и нервите. А и кај нашиот педијатр има клима. Вчера бев по рецепт и баш забележав.
Единствено како можам да ги контактирам е преку file a complaint. Ако имаш некој друг маил пушти ми. Каде да го најдам тој агент или бот?