И тоа што викаш. Не знам деновиве со маци постојано малку како веќе не сум ни способна да мислам. Абе напор жив знае да биде, после мозок ми зачадува. Не прекинато само ајде сега и ти играј се. Не мама ајде и ти. Ајде ајде ајде ајде... Абе аман. Прека сите деца ба шнупертаг си играат, од сите родители само јас со моето си играм. Да си помисли човек дека сум хелихоптер, не дека не ме остава на раат. Сега и избив оти крај нема со лигавење. Маж да теоретски вели ќе ја гледа. Јас ќе сум отсутна од пред 8 до 13.30 со се пат иако е работа од 9 до 12. Патот со јавен сообраќај ужас. Со кола маж ми истата дистанца 45 минути. Шо значи дека маж ми ќе си ги одработи часовите откако јас ќе се вратам. Значи до од прилика 22ч. А може и треба да пробаме искрено. Јас денака и пиашв не, ако се смени нешто ќе се јавам. Од тоа што немав време да размислам за идеата искрено. Ми чади мозокот. Друга причина е ако излезе друга работа од 1.9 а јас сум рекла ќе одам таму од 14.9 до 18.9 фактички ме зезнува. Ама вака да размислам ден -два па може ќе им се јавам. За една недела не ми се исплаќа да донсеувам баби овде. Повеќе со нив ќе изгубам да им објаснам отколку што на раат ќе ме остават. Ќе размислам до понеделник . Лелел абе луѓето на месечината се качија ја едно дете не можам да организирам. Вчера ја оставив со татко и за да отидам на елетернабенд и плачела. Плачела . Која фаза е значи ова бог да чува. Не е за тука муабетот знам ама да си кажам. А и мене ми се оди, да вклучам мозок малку.