1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонки во Германија

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од promeneta, 11 март 2019.

1. wonder woman5

wonder woman5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2020
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    153
    Da tvrdam deka neznaat, jas bev vo kinderwunsh klinika i 4 pati mi pravea biopsija i mi ja zgresija, zabe mi ja pravea,pazi specijalisti za toa. Toa moze samo od neznaenje da se sluci. Da ne nabrojuvam 4 kiretazi na 2 spontani za sekoja po 2 bidejki bese zaboravano vnatre po nesto... Kaj ginekolog bev utroto imav spontan po 6 casa, kade so taa dijagnoza ne e mozno da ne videl nisto, plus so krvarenje bev, me prati doma deke e se vo red. I imam uste mn da nabrojuvam. Od arno ne ke da begam i da imam strav za zivotot.
    Nezmam jas kade vide deka nekoj napagam...
    Kazuvam od svoj aspekt.
    I bajdway pobarav mislenje vo vrska so mozen presnos na lekuvanje i osiguruvanje,ne pobarav mislenje za strucnosta. Dovolno sum uverena vo toa, koj i da ima kakvo muslenje i uverenie negovo si e kako i moeto.

2. wonder woman5

wonder woman5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2020
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    153
    Znaci vaka pobarav sovet vo vrska so prenosot na lekuvanjeyo i sovet dali i kako e mozno, ne pobrav sovet dali da si odam sekako ke si odam, neznam zosto se razvi takva debata, sekoj so svoe iskistvo i uveruvanje. Mene mi bese bitno drugoto odnosno procesot.

3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.684
    Допаѓања:
    34.783
    Во врска со тоа незнам.
    Имај убава и мирна бременост. :inlove:

На wonder woman5 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. wonder woman5