Da tvrdam deka neznaat, jas bev vo kinderwunsh klinika i 4 pati mi pravea biopsija i mi ja zgresija, zabe mi ja pravea,pazi specijalisti za toa. Toa moze samo od neznaenje da se sluci. Da ne nabrojuvam 4 kiretazi na 2 spontani za sekoja po 2 bidejki bese zaboravano vnatre po nesto... Kaj ginekolog bev utroto imav spontan po 6 casa, kade so taa dijagnoza ne e mozno da ne videl nisto, plus so krvarenje bev, me prati doma deke e se vo red. I imam uste mn da nabrojuvam. Od arno ne ke da begam i da imam strav za zivotot. Nezmam jas kade vide deka nekoj napagam... Kazuvam od svoj aspekt. I bajdway pobarav mislenje vo vrska so mozen presnos na lekuvanje i osiguruvanje,ne pobarav mislenje za strucnosta. Dovolno sum uverena vo toa, koj i da ima kakvo muslenje i uverenie negovo si e kako i moeto.
Znaci vaka pobarav sovet vo vrska so prenosot na lekuvanjeyo i sovet dali i kako e mozno, ne pobrav sovet dali da si odam sekako ke si odam, neznam zosto se razvi takva debata, sekoj so svoe iskistvo i uveruvanje. Mene mi bese bitno drugoto odnosno procesot.