Ајде Антич, покажи снагата бре! Бо сирот две минути одморал и одморен е, греота Ајде водимеееее, можеме да издржиме до крај, ајде момци!!!
не не, таман има време уште 8 мин да ги тепаме со огромна разлика овие грдотииве да им вратиме и за минатиот пат
Ги поведовме бе Еее, ја коа викам не викам за џабе, сега уште да се пазат и да им крадат топки и некоја тројка и победата е наша!! И уште една лична да му дадат на Кириленко мамето негово руско никакво!
Пак да плукате, срам да ви е на тие што мрчевте. Абе заводивме оти Сесилија не гледа веќе, тука лежи зајакот
Јас одамна не гледам, го правам сосот за шпагети од Џули ( да видам дали грешам или не), се надевам дека сега натпреварот тече добро Уште колку има?
Абе Бо сиротичка, го утепаа прееска, жалче ми е, ама овој Владо Илиевски е срце! ВЕ САКАМ! Ајде ВРАТЕТЕ СЕ ВО ИГРА, Русија е ништо! 6 minuti !
Не гледај и јас не гледам. Малерозни сме Прави го ама немој многу да пржиш. И крв да ти се стори после!
^ уште 5 минути најсила, и јас не гледам! 7 разлика, брат ми вика. Ми иде сга, и не го прочита убаво постов, ми вика „не лажи дека гледаш“ Ајдееее БРОНЗАТА Е НАШАА!!! Едит. Дур го напишам постов, губиме 1 разлика. упм. =.=