1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонска кошаркарска репрезентација

Дискусија во 'Спорт' започната од rossonerka, 1 септември 2011.

1. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Маааакедооонијаааа во :l:

2. andy96

andy96 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
  3. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Леле мене многу ми е жал за Дамјан.Мене срцето ќе ми прсне а тек па нему како му е :x :(

На esperanca, macysh и teddybear им се допаѓа ова.
  4. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    нема да оставам коментари од типот...дека доста ни е и ова...зашто знам дека можевме многу повеќе...факт е дека утакмицата ја изиграа многу слабо...прво полувреме сите се влечеа по теренот,Антич кош не даде,Чековски шутни промаши...само МККејлеб даваше се од себе.....второ полувреме таман се разиграа и почнаа со тројки.....потфрлија у напад....Се на се утакмицава им беше најслаба до сега....не ја играа како што ги играа другите со срце и тоа се виде уште во првото полувреме...Не можеме сега да се вадиме со тоа ајде доста ни е четврто место....така се задоволуваат само слабите ...ние не сме такви.....они оваа утакмица ја потфрлија.,..единствено се бореше МкКејлеб .....па онаа последната кога требаше да биде тоа кош Стојановски се уплаши од топката и му падна од раце ...невероватно......

На x.Daisy.x и julie77 им се допаѓа ова.
  5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    А Русине божем сила имаат, политиката е вмешано,повеќе од очигледно, тоа од авион се гледа, претходно немавме грчки судија, сега за крај најдоа да го стават :@ нашиве најдобри се, да не беше политиката до сега ќе победевме.

На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    нема да донесат бронза но ке донесат златни срца :rock:

На esperanca и Siksi им се допаѓа ова.
  7. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    MENE MI SE PLACE ZA SITE ;(

На eemmiilliijjaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    оф леле :@ раце и нозе ми се тресат па зарем не заслуживме барем бронза. :devil: Ах овие русиве грди,умрени што убаво му работи среќата :!: но и судиите. :@ БРАВО МАКЕДОНЦИ СЕ ПОКАЖАВТЕ ДЕКА ИМАТЕ ГОЛЕМИ СРЦА СУПЕР БОРБЕНА ИГРА!!!
    http://brkajrabota.mk/sport/kosharka/9712-ve-saka-makedonijaa

На Siksi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    Криво ми е и на мене, но сум среќна бидејќи нашите кошаркари не изнесоа на површина, а пред самиот еурокуп сите не понижуваа, маме ни расплакаа од навреди, но нашите шампиони им ги затнаа муциките и немојте да им се лутите ние исто како да сме побдиле, а една непобедлива Русија не доби само со 3-4 коша разлика, додека ние Гејците кои беа европски прваци ги утепавме со 20, што значи нашите ептен добри се покажаа ќе видите во наредните денови експертите по кошарка што ќе пишуваат, како кажа коментаторот долго ќе се збори за Македонија а секаде веќе пишува дека овој Еврокуп го одбележа Македонија како анонимус кој дојде до сам крај со серија победи.

НИЕДЕН ПОРАЗ НЕ СЕ БРОИ ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ШАМПИОНИ ИДЕМЕ НА ОЛИМПИСКИ! СРЌЕНО И ГОСПОД НЕКА Е СО ВАС! :l:

На angelce1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    За прв пат победија чесно Русите. |(
    САМО! На Дамјан му изнадаваа фаули. :@ Прееска како го згмечија, го фрлија Чековски, и немаше фаул, ми идеше да го згмечам телевизорот, ама ајде, нека им биде. Нека ги стегне пролив. :devil:
    Како и да е, ГОРДИ СМЕ, што стигнавме до тука, голема благодарност до нив. А поготово до МекКејлеб, алал да му е. Искрено, Илиевски ме зачуди, се подобрил. И Чековски, на крајот, така по малце.
    Не земавме бронза, ама им го сваривме гравот на русите. ]:)

Љубим му торбица на Ругоба. |(

11. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.274
    Допаѓања:
    6.771
    Не добија бронзен медал на првенството, добија ЗЛАТНА почит и доверба!
    Toа е сосема доволно и ние се гордееме со вас !!!!!!!!

На esperanca и MiDnIgHtLaDy им се допаѓа ова.
  12. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Се расплакав ;( , најискрено! Многу ми е жал, колку само бевме блиску! Не бевме баш добри во првата половина, во втората пак немавме среќа, а пак во последните секунди бевме живи баксузи!
    И жал ми е за Стојановски, не знам како ќе си прости! Важно е ние да му простиме а се надевам сите ќе го сторите тоа од срце! Честитки за четвртото место!!!

13. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Штета, но многу фактори имаше.
    1. Искуството си го прави своето, во овие напорни тешки моменти, во одлучувачки моменти една искусна кошаркарска рака не може да се споредува со младо машко раче, не ги потценувам нашите, само сепак ние сме млад тим, што ќе учи и ќе покаже во 2013та дека ова годинава не беше за изненадување, туку ова беше квалитет.

2. Русија си е Русија, пари, народ, мафија, светска сила се а судиите тоа и го покажуваа јасно и гласно.

3. Нашите момци беа изморени, преморени, овие цепанициве сибирски чернобилски створења се карпи, грди грамадни.

4. Јас сум горда и утре со шалчето ќе излезам на улициве да им мавнам, а потоа да им ракоплескам на плоштадот. Зашто заслужија. Тие за мене ќе донесат златен медал. Тие успеаа да се кошаркарската нација после Шпанија, Франција и Русија. 4та е Македонија!
    БРАВО!

На esperanca, Miss-Independent, macysh и 8 други им се допаѓа ова.
  14. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    Знам дека би било подобро чувството да славиме со победа ама сетете се на тројката на владо на перо на кошовите на бо на близнаците итн.Дадоа се од себе и ајде да не видам уште еден коментар со ;( АЈДЕ СЛАВЕТЕ и радувајте се што македонија стигна до 4место на кое не ни сонувавме дека ке се најдеме таму
    Голема подршка за нашите :clap: :clap: :clap:

На Siksi му/ѝ се допаѓа ова.
  15. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    никаква политика тука не е вмешана....девојко.....они не изиграа како што треба....на една рака му се бројат тројките на Перо ....па сега ќе се вадиме со судијата па со политика или ќе мешаме Господ не помогнал

16. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Може сме 4ти во Европа, ама први на Балкан :!: :bow:

Најмногу се радувам што овој успех ќе им биде мотив да даваат се од себе на тренинзи, плус на ОИ...ќе станат уште подобри играчи :)

17. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Без разлика на се морални победнице се :l: Македонците :l:
    Нека ни е честито четвртото место! :)

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    па најверојатно е дека нашите се уплашија од русите а и од шпанците, зашто беа многу убави :rofl:
    си набија комплекси момчињата сироти :D
    Kако и да е, подобри сме од нив, штета што и ние немавме некое зомби па да ги плашиме противниците
    Kириленко му е ебачица на чак норис па затоа изгубивме не за друго

[​IMG] :rofl: :rofl: :rofl:

На easyyyyy и TheKiketoo им се допаѓа ова.
  19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Луѓе ќе си пукнам од мука бе, почнав и да си плачам :doh:
    Ама ако, кошаркариве за мене повеќе од злато донесоа, утре ги чекам пред Бисер, па макар и на часови да закаснам.

20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Сега кога требаше најдобро да изиграат они потфрлија. И не сакам е па добро, и 4то е добро, толку можеле ... доста сме скромни! Само со можеме уште повеќе, да ние сме најдобри, големите добиваат врвови. Треба да смениме начин на размислување ако сакаме да го достигнеме врвот и точка.

Сега слободно нападнете ме ама кажувам реално мое мислење