јас се обезбедив со линк добар кој нема да сецка и да моѓам да гледам мада искрено вчера се разочарав од копукот антич али јбг ипак заслужуват дечкиве и повеке од дочек
Ужасно ми е жал што нема да бидам таму кога ќе дојдат, ми се плаче дури. Многу, многу сакам да ги пречекам, да ги видам и да им се поклонам. Сакам и за ова да коментирам http://www.vecer.com.mk/default.asp?Ite ... 8.facebook Поради кого се бореа, за кого го оставаа срцето на теренот? За овие, за нас. А, ние како им враќаме. Срамота е ова што го пишуваат. Нека им служи на чест. Толку.
Ајде сите да ги подржиме нашите репрезентативци со нашето присуство денес на плоштад Тие се нашата гордост!!!
И мене не ми отвора.Ако можеш пастири го текстот па да прочитаме Инаку преносот ке почне во 11 или 13:30
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/42 ... osarkarite Не ми се верува какви се луѓе постојат , од вакви идиоти и искомплексирани глупи суштества страда Македонија.. што направиле овие за вака да зборуваат .. со еден збор ИДИОТИ!!
http://www.kurir.mk/sport/kosarka/42731 ... Makedonija Евробаскет: Најмоќните коментари поврзани со Македонија Успехот на Македонија на Евробаскетот во Литванија наиде на позитивни критики како во домашните, така и во странските медиуми. Прочитајте дел од најмоќните коментари поврзани со нашиот настап во Литванија. 1. „Македонците очигледно добро ќе треба да се намачат за да дојдат до четвртото место, доколку сакаат да стигнат во осминафиналната групна фаза. И тоа за нив ќе биде добар успех“ - црногорска „Арена“ по стартниот наш пораз од Црна Гора. 2. „Македонија ја изненади Хрватска.... Покажаа дух, срце, желба за победа, нешто што ние немавме на овој натпревар“ - хрватски „Индекс“. 3. „Непобедлива фаланга“, „Македонците гинат за своите навивачи“, „Какви лавовски срца“, „Грците добија лекција од фалангата на Александар“ - дел од светските наслови по големиот триумф над Грција. 4. „Грците го избришаа името Македонија од ТВ екраните за време на директниот пренос, ама Македонците го избришаа паркетот со нив во Литванија“ - коментар на српски „Блиц“. 5. „Новиот позивен број за Грција +7258...“ 6. „Бо Мекејлеб? Не познавам таков. Кај нас има еден Борче Македонски“ - капитенот Перо Антиќ, во интервју за интернет страната на ФИБА. 7. „Ако на седум Македонци додадете еден Американец тогаш добивате моќ еднаква на 300 Спартанци“ - руски „Спорт-експрес“. 8. „Знам да пцујам на македонски“ - одговор на Бо Мекејлеб во интервју за „Њујорк тајмс“, на прашањето што знае од македонскиот јазик. 9. „Кога ќе го погледнете Марин Докузовски како диригира со својата селекција, тогаш веднаш ја чуствувата најбајковитата симфонија во своите срца“ - руски „Вести“. 10. „Ајде да видиме што ќе суди сега Ламоника. Енац, офсајд...? Што и да суди Македонија е во полуфиналето“ - коментаторот на ТВ Сител, Игор Трпевски пред слободните фрлања на Владо Илиевски во последната секунда од четвртфиналниот дуел со Литванија. 11. „Македонците се од некоја друга димензија. Повредени, преполовени, уморни... а сепак не победија пред 15.000 навивачи“ - литвански „Баскетнет“. 12. „Кога ќе ја погледнам Македонија ме фаќа носталгија. Се потсетувам на нас од 1992 година“ - Арвидас Сабонис. 13. „Македонија игра нова нетипична кошарка. Треба да се најде лек за таква кошарка. За да ги победите треба добро да се намачите“ - селекторот на Шпанија, Серџо Скариоло.
И јас се сложувам дека е премалку требаше барем 100 000 евра премија да земат !А инаку од таквите како дотичната што ја спомнавте се срамам да кажам дека сум од Македонија најискрено! Репрезентацијата НЕ ИГРАШЕ ЗА ПАРИ сите играа со срце никој не беше платен , реално повеке изгубија на пр. Антиќ оваа сезона потпиша за 1(еден) милион евра предходно играше за 2 мил. во Русија Гечевски е тука некаде кој сега неможе да игра за својот клуб затоа што е повреден И ПОСЛЕ НЕКОЈА ИСФРУСТРИРАНА БУДЛА КЕ СЕ НАЈДЕ ДА КАЖЕ ДЕКА ИГРАЛЕ ЗА ДЕБЕЛИ ПАРИ!!!!???? ЗА 8000 еу ???!!!! п.с. Некои НБА имиња не прифатија да играат за нивните репрезентации баш поради тоа што не се платени и не сакаат да се замараат, да се повредат и да си ја зезнат кариерата земајки милиони.
Колку е убаво. Се наежив. Замислете само како се чувствуваат кошаркариве во моментов Одамна не сум била олку исполнета и среќна
Не знам дали ја има ставено некој-Навивачката со музика!!! http://www.youtube.com/watch?v=gdnWaXjE ... r_embedded