Ова поише би имало логика да е... Тато, тато, како се пишува Бо Меккелеб? Пиши синко Ѕ-В-Е-Р!!! http://www.youtube.com/watch?v=RmIxq43- ... re=related
Tабелава ја потврдува нашата најјака страна, а тоа е одбраната. Помалку кошеви од нас има примено само Русија. А столб на нашава одбраната е Антиќ. Не сакам да звучам како некој од машкине форуми кои цел натпревар критикуваат, кој е труп, кој е ваков, кој онаков, а на крајот паѓаат во транс. Без тимска игра не бива ништо. Секој чест за Бо, но мислам дека сите наши поединци даваат максимум од своите можности.
Клипот кој ми го обележа денот, на рипит мислам дека ми е ставен, едно 30 пати сигурно го гледав http://www.youtube.com/watch?v=EF4tU112 ... r_embedded и да за жал правам пауза на темава до недела, така да се надевам ќе ја наполните со мноооогу позитивни постови, нашиве кошаркарчиња ќе не израдуваат со 2 победи, за 3тата тука ќе сум да ја славиме Јас ќе ги бодрам од туѓина, додека не изедам некој ќотек Одиме во нов поход, нови победи и нова спортска историја не чека, да бидеме дел од неа
Владата ќе ги награди кошаркарите Владата ќе ги награди македонските кошаркари заради постигнатите успеси на европското првенство што се игра во Литванија. На иницијатива на премиерот Никола Груевски, Владата на денешната седница ќе донесе одлука за награда на членовите на кошаркарската репрезентација на Република Македонија заради постигнатите успеси на Европското првенство во кошарка. Македонија, со четири победи во пет натпревари заврши на првото место во првата рунда, со големи шанси да се пласира и во четвртфиналето на Евробаскетот во Литванија Алелуја кога има за се ќе има и за ова ... Сепак добар потег :up:
Не знам дали прочитавте,јас сега видов дека најдобриот играч на Грузија Пачулија некој си, се повредил и нема да игра на утрешниот натпревар.Така да и пред да прочитам ова верував дека ке тепаме а сега пак откако нема да игра овој ке биде многу лесно за нас мислам. Ќе го избришеме паркетот со нив.Тоа би бил најдобар подарок за Македонците баш на денот на независноста
Ах што би било добро да ги здрвиме грузијциве во четврток,таман на празник,еуфорија,,супер би било ќе начукаме добри бодови а веќе ФлеговНе со 4
Ги пратам и бодрам момциве уште од припремите.Купот на Југославија во Словенија,Трофеј што беше кај нас,контролните мечеви во Германија и сега во Литванија.Немам зборови да ги опишам,пресреќни сме што имаме ваков тим!Гинат на терените! Секоја победа ја славам до максимум!!!!!! Дај Боже да се почастиме и за роденденот на наша мила Македонија со уште една победа па да биде лудило! Едино имам замерка за сумата која Владата ја оддели за нив,мислам дека е многуу мала..Тоа се вкупно 45.000 е за целиот тим..100.000 да испрател најмалку,тоа е еден стан да му се сневиди..Дечкиве остварија (и ќе продолжат) успех невиден до сега во историјата на македонската кошарка со злато да ги опсипеш е малку! Бо,Антич,Војдан фаворити.
си ја исправ маичката и шалчето и спремна сум д навивам утре. ептен сум возбудена и очекувам денот да биде супер најпрво победа а потоа да ја славиме независноста на нашата држава. браво за кошаркарите, навистина сме гладни за успеси и мислам дека секој македонец е горд и со целосна подршка кон нашите кошаркари. НАПРЕД МАКЕДОНИЈА
ајде ајдеееееее не не не ! неможам да дочекам да дојде утре,неможам да дочекам пак да бидам горда на своето ! неможам а да не збеснам уигауфгагф ајде момциии ајдее до победа ! и уште за празников и незнам
Дали ова го прочитавте Грците се обиделе да ги поткупат судиите против Македонија?! http://www.kurir.mk/sport/kosarka/41603 ... Makedonija
Па Грци што може да се очекува од нив? Џабе им срамот само, нашата победа ќе се памети за век и навек
оле олееее ајдееее па ебаго неможам да дочекам 2 саат да дојде ајдее ми се урлаааа ми се викааа ми се гледа нова победаааа