ХАХАХАХАХА И ЈАС ИЛИЕВСКИИ ,inlove станвме ривалки хаха се шегувам Македонска кошаркарска репрезентација ВЕ САКАААААААААААААААААААААААААААААААААМ !!!!!!!!! дефинитивно овие момчиња го исполнија срцето на секој македонец овој месец ни го направија најубав ни го качија адреналинот хахахахахахххаха секој кажан збор ке биде вишок а да не знааете кога ке го даваат на тв пречекот кај претседателот и премиерот?
Леле ме разнежнуваат сликиве со детуленцава, Лука е срце, ама ова малово на Илиевски е да го изедеш. И да не го заборавиме Гечевски со ќеркичката Гревче, има ли 5 илјади тука ил 10 a живеат 3 ипол милиони луѓе само во Мадрид? Ќора сум или знаме не гледам 2 слики одвај најдов, јас пишувам дочек на Шпанија во Мадрид 19ти сепрември, онo ми дава Скопје дочек на нашиве кошаркари, нема спортска страна на која не не пишува. Епа против судбината не можеш
Абе луѓе зафрканција е, шо се запаливте да не се нашали човек Мислев дека сфаќате дека е шала, ама очигледно дека некој си мисли дека сум сериозна
Па добро зошто да не поверува некој, ама баш ме зачуди, оти девојчето со понудата е братучедка од ск на дечко ми, баш вчера се смеевме за сликата со него заедно
Антич наочари носел Кој лепотан е видете го. Јас не знам што ми стана денес, обично кошаркариве не ги гледам така, ама од сликчево се разлигавив Не е нормално колку ме привлекуваат мажи со наочари, не е
Ги препознавате ли ? Ова е нашата репрезентација пред околу 10 години и тогаш имавме црнче Какви се срциња! Доклку не еве ги имињата Антиќ ,Мејси,Јовановски,Гечевски,Чековски,Симич,Србиновски,Илиевски,Стефанов и Наумоски.
http://www.youtube.com/watch?v=HhEz8r6p--8 Грлото си го е*ав ради песнава,а и главата од дерење! Ќејф бе,ќејф,на толкав ко РУСИЈА!Ептен ми се мили дечкиве значи! И се е тоа супер се додека не се меша политиката зошто утрово слушнав коментари на обични граѓани во тој контест и искрено така,се подзакарав.Да ти се плукнам во народот значи!