Ајдее уште некое саат време за нова возбуда, ново дерење, ново пцуење, молење и слични радостии. Само го молам Господин Антиќ да се уозбили и да не ми промашува топки од под кош и да биде попрецизен колку што е убав(ок може и повише од тоа) Али само ако ми промашиш топка или ми промашиш тројка лично те фрлам у пензија! Ве сакам сите а нив уше повише и да не победиме сега пак ке сум горда на наша репрезентација... Језда ке падне некој ќотек(од моја страна) ама секое зло за добро ааааааааааааааа возбуда на нивоууу па уше ако победиме мх мх мх мх мх ***
ајдее македонски кошаркарски репрезентативци уште една победа да направиме денеска и да имаме плус причина за славење на овој голем ден
верувам дека сме способни да оствариме усте една победа...под услов да се игра континуирано сите цетвртини...ако имаме осцилации во играта како на последниот мец,потеско ке биде да се стигне до победа...сепак јас верувам во насите момци.Ајде со господ напред до нова победа
Ajде момци среќно ! избришете го паркетот со нив! Веруваме во вас,направете не уште посреќни на овој убав ден :up:
Веруваме во вас,ајде вие можете ќе победите и ќе ни дондесете уште една голема победаа на овој голем ден за нас!!!! Одимеееееееееееееееееееее! M A K E Д О Н И Ј А
Ајде момци. Овојпат е задолжително Уште една причина за славење. И Антич да не рипа многу многу како мајмун по мајмуници. Квалитет се бара.
Добри се сега за сега, малце мислам дека треба да ја сменат тактиката да одат повеќе на 3 -ки Инаку и овие се слаби може да се победат! Ајдее Антиќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќќ!
Добро што им е? Иако водат, не знам како стигнаа до водство. Одбраната не вади, инаку отидовме јабана. Какви тројки што зборувате бре луѓе, 2/13 имаме само. 2 никакви тројки од 13 обиди Не знаат да искористат контра напад, со толку украдени топки +20 требаше да водиме сега. Не знаат напад да искреираат, се чекаат последните 3-4 секунди и се фрла на тројка. И ај нека се најди некој паметен или паметна да ме просветли ЗОШТО УШТЕ ИЛИЕВСКИ ИГРА? Труп невиден, катастрофа, за ништо не чини. Ме нервира селекторов, жими се. Ајде, ги сакам премногу, нека не прават вакви киксови само. МАКЕДОНИЈА!
Добра одбрана. Повеќе реализација на тројки, и ќе нема како нас. Победата е наша. Напред Борче, напред Перо и останата компанија. Веруваме во вас. МАКЕДОНИЈА! Направете ни го празникот многу повесел. Направете не горди, ПОВТОРНО!
Јужњачкиве педерчиња само нашиов натпревар не го пренесуваат на телевизија, ама сепак постојат супер стримчиња и тоа директно од сител телевизија, го слушаме Игорче и од многу тараси се слуша навивање. Одиме на победа, роденденска победа за Македонија. Ајде момци можеме!
Значи јаки сме, имаме добра одбрана... НО Илиевски смета! Никој ли не примети досега, после толку утакмици?! Инаку браво за Бо, Антиќ, Стојановски(двајцата), Гечевски итн. Сите се добри и играат тимски освен тој претходно што го спомнав. И, очекувам ПОБЕДА и денес!
Леле ако победиме и денес, ќе си подмочнам златен Хајнекен од среќа у гаќи. И Леффе у едно! Ето што сам узбуѓена
Браво мислам дека и денес ќе има победа Да не ги урочам ама супер се. Почнав дури и да ги следам иако претходно воопшто не гледав кошарка. Ајде МАКЕДОНИЈАААААААААААА!!!!