Македонска кошаркарска репрезентација

Дискусија во 'Спорт' започната од rossonerka, 1 септември 2011.

1. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    кога биле или ќе идат во Битола??

2. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
  3. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.096
    Допаѓања:
    979
    Честитки до нашите кошаркари ,поштено си заслужија да бидат во најдобрите четири кошаркарски екипи.Стварно ми е криво што неможев да дојдам на пречекот но затоа бурно си ги следев на тв исто како да бев таму :) Сакав да прашам кои од си се ергенчиња :lol:

4. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Цар е човеков :D нејќам да слушнам лош збор за него , мене ми е срцка правел лапсузи па што бе ? ! А кој не прави ставете се на негово место тоа само докажува дека од срце иде се што кажува . Со многу емоции пренесува . А и мене омилен ми е :) поинтересен ми е натпреварот :) како што ми е возбудата на 100 уште повеќе ми крева адреналин ..

За Игорче :up: :*

http://www.youtube.com/watch?v=z-M9f8I0Oe8

Што ќе досуди сега Ла Моника ? ! Оффсајд ? ! :rofl:

Прикачени фајлови:

На The.Ring, dancing.queen, sweetyears и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    ^ Јас не сфаќам зашто некој би ги нарекол лапсузи. Баш неговото коментирање нас ни е смешно и интересно :D Човекот не тропа глупости,туку баш си коментира од срце.
    Игорче е најдобар! :rock:

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.272
    Допаѓања:
    67.878
    Сум умрела од смеење кога на нашиот натпревар со Шпанија искоментира за Гасол: Ај овој Гасол живее во Холивуд, па јасно е глумењето, ама што глуми брат му?! Така нешто беше, ама знам дека зајдов :D :D
    Натпреварите нема да бидат толку интересни ако не е он :rofl: И како зајде од викање кога ја победивме Литванија :D Закон е дефинитивно.

На sweetyears, crazyinlove19, GeorGinnA и 10 други им се допаѓа ова.
  7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Нашиот коментатор со кој се гордееме :) Мене ми беше најинтересен ова коа го искоментира.. :lol:

Ништо,ни фаул ни ништо мудро,културно,пушти ги полека нека се доближат нека тече времето ...ОД ТАМУ ШУТИРАЈ КОЛКУ САКАШ,ииииииииииии КАКО КОЛКУ САКАШ...што ли беше сега ова каква бомба оууууууу страшно,неверојатно од 9 метри каква тројка сега на Лимонад...ЦАРРР :D

http://www.youtube.com/watch?v=PnQtDM47 ... r_embedded

На LilBaby, sweetyears, Beauchamp и 6 други им се допаѓа ова.
  8. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    492
  9. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Во понеделникот во Хавана беа Пеџа, Бо и Дамјан. И таман, кога се избутав некако до Бо да го изгушкам, едно девојче пред мене си носеше маркери и практично го молеше да и‘ се потпише на рака. Жими се, се изнервирав кога одмавнуваше со главата, и малку фалеше да и‘ ја направи фората talk to the hand.
    Ама пак, нит ме интересира какви се ни што се, приватно, нит планирам да ме интересира.
    Направија многу за Македонија, горда сум на нив како кошаркари, ги почитувам и тоа е тоа.

10. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Леле супер,а баш го гледав интервјуто на ДНК каде кажаа дека на концертот ке се појави човек што личи на еден од нив,ама е многу повисок.Помислив дека можеби тоа ке биде Перо.ЈЕеееее
    И да се надоврзам за коментаторот.Срцка беше.И самиот после секој натпревар се извинуваше ако погрешил нешто :lol: :lol:

На NightAir му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Војдан и Дамјан денес или утре одат за Бугарија и Украина :(

12. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.096
    Допаѓања:
    979
    девојки дали некој знае дали чековски е женет онака чисто информативно оти мн ми е смешно човече :D

13. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.673
    Женет е, мислам дека има и дете ;)

14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337

На Name и crazylady им се допаѓа ова.
  15. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    На Speechless и Isaak им се допаѓа ова.
  16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.272
    Допаѓања:
    67.878
    Ај вака. Пишете во темава доколку навистина имате нешто да кажете за репрезенатцијата, да споделите интересна информација или новост во врска со професионалниот ангажман на кошаркарите. Досадно е веќе да се чита мене овој, оној, ми е дечко, срце, љубов итн. Ставете си во потпис на аватар и завршена работа. инаку се е тоа оф топик.

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  17. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    492
    СЛУЧАЈНО да не знае некој дали Владо замина Турција или сеуште не...бидејќи не беше на доделувањето на ФОН дипломите...колку што забележав по сликите... :^)

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Па знам дека почнаа да заминуваат, Владо може имал обврски тогаш зашто дента беше на приемот кај претседателот, а на фон не беше и јас приметив. Како што знам Бо си заминал, Пеџа требаше да замине, си заминуваат и близнациве, ништо чудно и Владо да оди. Перо си бара клуб кај и да е ќе има известување за тоа.

Инаку Литванците како голема кошаркарска сила имаат свој музеј кошаркарски и поради одличните резултати на Македонија и како најголемо изненадување (јас не би го рекла изненадување, туку докажување конечно на квалитетот :)) решиле да оделат место во музејот за нашите кошаркари ;)

И од денес федерацијата активно се спрема за кандидатурата за претдолимпискиот турнир. Им посакувам многу многу најмногу среќа. Ако успееме да ја добиеме тоа ќе е огромна афирмација за земјава, тој турнир е Мини светско првенство. Плус како домаќини шансите ни се поголеми. Ајдееее КФМ стискам палци :rock:

На Phyramide, la-chicka, Bunny2 и 7 други им се допаѓа ова.
  19. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    На Tinker-Bell, GarpovaV, Buttterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    http://www.idividi.com.mk/intervju/razg ... index.html

Не поминува минута без да ми излезе пред очи сликата од еден дедо, кој стоеше на автопатот додека поминувавме на враќање и во исто време плачеше и се смееше, извикувајќи: „Вие сте гордост македонска, вие сте наши јунаци“. Тогаш и јас заплакав. Такво чувство не може да те напушти бргу.

Ми се насолзија очите... :clap: :l: !

На julie77, la-chicka, Buttterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.