Почнаа да се глупираат на крај, од 10 разлика што водевме сега само 2, епа може и да изгубиме! И цело време трошат шутови за тројка и покрај тоа што гледаат дека не ги бива за тројки. Со ваков напад и слаби шутови со појаките репрезентации ништо не правиме.
Девојки, извинете, јас пуштив на крајот од 3та четвртина и кога стигнавме на +5 исклучив, до мене е- знам дека сум малер кога гледам, проклета работа да не можам и јас кошарка да гледам Се надевам сега е подобро
хахахах и до мене да знаеш не гледав цело време кога одам в соба брат ми и татко ми гледаат и што да видам водиме со 12 разлика, поседов 3-4 мин и намалија грузијците на 4 Патот под нозе и в соба да ме нема
Јас признавам, ни една утакмица немам гледано. Зашто? Затоа што кога не гледам победуваат. Не само сега, секогаш правам така .... Не дека не поддржувам не навивам, си го правам тоа ама у себе. Никој да не знае. И тогаш фрчат победи. Инаку малерозна сум. Денес не смеат да утнат, плус и за празникот треба еден убав подарок да ни дадат ... ПОБЕДА!
не си само ти и јас сум таква а пуштам тв ни даваат кошеви...и не гледам за тоа висам на форумов...секоа среќа кога даваме кош комшијата ми се дери на цел глас па јас се радувам по него... си мислам во умот па не дај боже да отидам таму, не треба да му свиркате тогаш на судијата туку мене за малерот ...
^Победивмееееее,але алеееее. Волку, волку, јас ќе се омажам за Војдан и толку. Немам коментар за играта на дечките, просто можеме да се гордееме со нив. Понекогаш ,,тепањето‘‘ го сфаќаат во буквална смисла, но се супер. Им држам јас палци, па кога ќе дојде мојот тренер, се надевам дека ќе ги запознаам сите, особено Војданчо, , шала на страна, многу добро се покажа детето. И да, за честитки и пофалби, па девојки, момци, имате посебна тема во ,Кафе-муабети‘‘, не ми отворајте работа па...
Абе да ви ебам ретардираните судии, ГЛУПАВИ ЕДНИ, СЛЕПИ. Него најдовте фал да му судите се да ви ебам, ретардирани едни. ПОбедаааааааааа Аееееееееееееее АЕеееееееееееееееее срце ќе ме фати готово Победааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааааааа ПОБЕДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААааааааааааааааааааааааааааааааа
ИИИИИИИИИИИИииииииии Повторноо Победаааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!! Бравоо дечкиииииииииииииииииииииииииииииии, тоа е тоа!!! M A K E Д О Н И Ј А
Леле каков крај, каква неизвесност, аууууууу срцево ке ми излезеше. Значи најдобри се! ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕССССССССССССССССССССССССССССС!!!!!!
Не пропуштам утакмица ама не коментирам од една проста причина-ептен се нервирам...маж ми ми вика-ти не знаеш да гледаш утакмица, дај заќути, тебе ли ќе те слушам И браво за МекКејлеб...идемо даље.... И маж ми сега се дере---ТОООООООООООООО!!!!!!!!!!!!! Ај поздрав и со среќа празников нека ни е
Јес, Јееееес. Да не му свиреа на Перо 5та лична грешка, ќе победевме со повеќе разлика, ама сепак е супер! Бо е заслужен, он ни го даде последниот кош, па означија победа! Да живее Македонија, да живее Македонската кошаркарска репрезентација! Јеееееесссссссссссссссссссссс!
Јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.......... Луда работа бре еј, последна секунда...ц ц ц ц... Честитки! Победааа!!!!!!!!!