Тhe day D! Спремни луѓенца? М,имавме среќа и ја добивме најлесната група Ц.Овде сигурна сум дека ќе завршиме на прво место. E сега понатаму малце покомплицирано,ама во група Д(би требало Русите да завршат 1) и тогаш ќе ги избегнеме нив,и другиве лесно ќе ги минеме.. Suma sumarum..Македонија,Русија,Литванија (евентуално,овие на југот од нас )би требало да се патниците за Лондон. Гледам анкета на Шител,и јас ќе кажам како чичето..''што очекувам''? Победа вечерва,пласман за ЛОИ,а потоа..па идеме на медаља бе! Ајде момци,ајде ..па да си купиме билет за Лондон! http://www.youtube.com/watch?v=rzZC8AOcGrI Матер ти е*ам,до срж ме наежи!
Се вратив назад на темата и читав едно дваесетина страни со наши коментари откако Илиевски ја даде тројката. Епа, толку малку ми фали да се :'( од среќа. Едвај чекам да почне натпреварот, ми треба мотивација. Напред Македонијо, заедно да се радуваме.
Hе може да трае 40 минути во никој случај. Eдна четвртина регуларно трае 12 минути сосе прекини може и 20, и после втората четвртина има полувреме од 15 минути. Tака да не е точна програмата.
Почнува сезоната на навивање и нервози дека јас редовно се нервирам за секое наше промашување и губење Порано не гледав кошарка, а сега со нетрпение ги чекам да почнат
Шансите се 50-50, се надевам дека паметно ќе изиграат, а и среќата нека биде барем овој пат на наша страна. Ќе навиваме, ќе ги поддржиме, ние секако! Дај боже да ми останат читави ноктиве.
Некако нема еуфорија или мене така ми се чини?? Еее за вчера резервиравме маса во кафич 3 дена унапред, и не само јас и мое друштво, сите што ги познавам. За денес.... не знам ни дали има организирано гледање низ град. Пред малку дојдов дома, не забележав никаде поставени телевизори. А ова е поважно за нас. Барем би требало. Јас лично повеќе сакам фудбал, али ај, може ќе расте возбудата меѓу луѓево, особено ако имаме добри резултати. Имам пуштено тв, слушам, фрлам по некое погледче, али дека цел ден на компјутер не сум седнала сега тоа ми е некако поинтересно. Во секој случај мило ми е што Антич ни е капитен, не ми се веруваше неколку ситни души што можат да направат, да го избркаат човекот од репрезентација побогу!
Стискајте палци. Им јас праќам јас целата моја енергија и сила, нека издржат! Сега се селам јас пред телевизор.
леле леле како им влагаат 3ки на Анголциве човечееее.......знаат ли тие нешто друго освен 3ка да фрлат
Не се ич слаби Анголциве. Се рушија од тројки давање. Мислам дека Мекејлеб треба повеќе да се активира. П.С. Што е олку тивко на темава? Спојлер Оваа категорија моментално ја разгледуваат: leilla, Lilly8, m2m2m2 и 6 гости
потпис на ова....искрено очекував доста слаби да се барем по тоа како ги претствуваа, па нели и ждребката кога беше они сакаа ангола да им биде во групава
Ние на крајта се покажуваме. Сега за сега слабо ама крајта го краси делото така да стискаме палци. Со среќа дечки.