Е нема публика, неможат до Венецуела да појдат, ама можеби Ранду и Касандра не гледаат и навиваат за нас
Леле што животни се ова Англоциве ееј,ни напад организиран нит ништо,само див шут,и се им влага ејј И што е најтрагично,нашиве се сацвим океј.Никогаш не сме имале ние волку тројки,имаме и добро организирани акции,и одбраната е на ниво. Ама овие....Баш ми се ко животињи. Иначе нема еуфорија во салата,пошто нема ничива публика,и делува као тренинг да е. Ајде наши ,знаеме дека можете против дивјациве.Се надевам дека ќе триуфираме.
Баш сега најде да ми закочи?!?!?!? Аман пак овие од сител ЕДИТ: Ете го, конечно. Аман бе не здробија, што е ова? Секоја чест ако победииме, ама бе 15 разлика???
Тооооооо. Браво! Ова се бара... Како брзо тркалото се врти! Браво момци, само напред, јас верувам во вас.
.....се труди ме се...ама кога треба да се стегне заби ние бап промашена тројак.....не бре луѓе и среќата не е на наша страна....али ај надежта последна умира
Црнцииииии -.- Да ви е*ам племето Инаку девојки сакам да ве прашам каде е Марин? ( ако се викаше така тој со чудното презиме де )
Да прашам, ако се изгуби овој натпревар се губат шансите за какво-било понатамошно одење, или имаме шанса уште? А, Марин Докузовски кажа уште лани летото дека ќе се повлечел после Европското првенство.
Ооо баш ми е жал. Мислам дека со Марин подобро се' ќе беше. Иначе мислам само Борче ни е спасот,ма да е веќе касно .
Аааааааааааааааааааааааааааааааааа ги обожаваааааааааааааам!!!!!!!!!!!Ајде момцииииии!! Само 4 поени разлика!
Добри се нашиве, нема што, како и да е, и да се изгуби, и да се победи, исто е веќе! Пак си ги сакаме и бодриме до крај!