одлично, пу пу да не ги урочиме, само вака нека тераат, до крај, ако не 1 место кое би сакала да го освоиме ама барем 2, заслуживме навистина!
Симнувам капа и се поклонувам. Респект! Од почеток омилен играч, и се повеќе докажува дека е најдобар! И јас се гордеам, посебно на ваков посебен ден
Абе алал да му е на црчено, у последен момент кош! Јас од пуста радост излегов на тераса и почнав да пеам ама срам ме фати па прекинав на пола песна Ако слушнавте некоја да пее излези момче право на тераса јас сум да знаете Абе срцве ми се исполни, па башка и за празников туф, туф што се погоди! МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА! Не е лесно да си Македонес, треба секој ден да славиш .
Браво!! Значи го обожавам црнчево! Не не изневери! Секоја чест за тактиката! Ајде македонци, денес имаме многу да славиме!
Ова е за славење, овие луѓе треба да ги славиме, а не оние вечер што ќе се зберат на плоштад и ќе дрват машки полови органи!!! Нека е честито!
Волку, волку- гледате дека сум малер до толку (кога гледам) Арно си знам јас тајно си навивам, среќна сум оти на време исклучив, инаку ќе ме јадеше дека ради мене изгубија Епа ајде нека ни е со среќа подарокот за независноста
НАЈДОБАРИИИИИИИ СМЕЕЕЕ, ТОА Е ТОААА СЕ ЗНАЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БРАВО БО , БРАВО АНТИЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌ НАЈДОБРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ М А К Е Д О Н И Ј А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!! Се дерев цело време ама на крајот. БОООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!! БРАВОО!!!!!!!! Тој не доведе до крај. Македончето е мало, ама големо во душа А и Дамјан ептен ми се допаѓаше како игра. 3ки даде. Браво. А за Бо немам коментар. Антич и така и така, не беше нешто многу совршен, забушаваше. А Димитар Мираковски, најнизок, ама кога влезе се буташе, туркаше, леле. АЈДЕ НЕКА НИ Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА! Ептен ни требаше баш на овој ден. На крајот кога го даде последниот кош, ми падна камен од срцето. Бо