Гласот си го откорнав. Нит сум некој експерт за кошарка, нит којзнае колку се разбирам. Ама Чековски? Од две слободни, ниту една не погоди. Една да погодеше бар. Море супер бевме. Не сме ние криви, што овие у тројка се родиле. Цело време викав: Не, не, не! Е педер, враќај топка ваму! Педер! Зачукајте им го ајде бре! Тоа е, што е. Ги победуваме сите наредни, ганг ганг. И готоо.
Треба да пишам ја пост за да победиме бе вчера дека не пишав изгубивме Ајде момци, цела Македонија е со вас, имате поддршка, па РАСТУРЕТЕ! Гоу Ма-ке-до-ни-ја!
Kако што тргнала работава овие од H.3 мислам дека со 0 ќе си отидат дома, јас подобро играм кошарка од нив бре
Тооо бе! Тооо! Само требаше прво да играме со Н.З. па Ангола, и пак Н.З. Наместо два пати Ангола. Нема врска, браво!
Овие научиле кореографија ама не научиле ни двојка да ставаат. Сигурно со повеќе од десет разлика ќе ги тепаме.
Синоќешниот натпревар не го догледав целосно. Бев многу изморена а и голема беше разликата на полувремето и немав желба за гледање. Затоа и нема да коментирам за играта. Денешниов напревар до сега го гледам чат-пат. Некако ја нема онаа еуфорија од Европското лани. Но, сепак МАКЕДОНИЈА
Значи ако победиме и денес и утре, имаме можност за прво место. Само за утре се плашам.. А денес, мислам дека дефинитивно победа! Овие не се црнци, значи имаме можност. Браво, Браво!