^ од 20:00 Татко ми вели дека се било наместено, иако јас не му верувам Вели дека ние сме можеле да ја победиме Ангола ама поради кладилниците затоа сме изгубиле, тогаш сме имале 1.15 коеф., а денеска дека сите ја играле Ангола оно Нов Зеланд победи со голем коеф. и сите попаѓале на спортска секако тоа се негови прогнози, а дали е точно никои нема да каже
Во петок ќе играме со оној кој ќе изгуби, затоа што сме први во нашата група откако Ангола изгуби од Нов Зеланд. А затоа дека ако сакаме на олимписки треба да ги победиме сите уткмици не знам навистина, ама не ми е верно некако.
Во петок мора да победиме, наредната секако е подобро да победиме но во случај да изгубиме се игра за трето место бидејки само три репрезентации одат. А за прво и второ не се игра бидејки одат секако тие
Лалалалла. Верував дека ќе бидеме први во групата, не мора да значи дека Нов Зеланд се слаби, можеби не им бил денот. Ангола исто така не е многу јака... ама, само малку среќа да имавме, можеби ќе ја победевме, а и среќа имаа со тројките. 8:2 за Русија. Не ни преостанува ниишто друго освен да навиваме за неа. Ама се случуваат пресврти, ништо не се знае.
Во 8, полувреме е сега Русите водат, тоа ми се допаџа. Ангола - Нов Зеланд: 64-68, carma gets you bitch. Спојлер Па и со 4 разлика исгубија, исто како ние од нив, да осетат малце на своја кожа.
^Ние завршивме 1 во група Ц ,што значи дека ќе играме со вторите од групата Д(во неа е и Русија) Е сега доколку Русија издвои победа,значи они се 1 во група Д,ние играме со 2.. Што значи би ги изгегнале Русите,т.е би имале полесен противник Лошо искуство имаме со Русите на европското...
значи у петок, 02 сабајлечки, ќе си гледаме пренос викате Pусија тепа, па така да, најверојатно со доминикана ќе играме
Јесте да далеку сме од тоа што бевме на Европското, не сме во форма. Јесте да и јас многу се нервирам кога лупаат безвесни тројки.. Ама па и ептен ги направивте ко телиња да се, и ко да не сме заслужиле ништо. За мене се најдобри, кога една Русија, од судиите бараше продолжеток, заради тоа што требаше да изгуби.. Па и ова е успех, големо чудо и да не отидеме на олимпијада. Еве и Русија води 17 разлика. Ај малце по опуштено..
Јееее ете нема да играме со Русија Ајде да се надеваме дека со памет у глава и со господ напред ќе ги тепаме домаќиниве
Значи петок во 02:00 ,а? Јако ќе биди!!! Ќе ги срамниме со земја Доминиканците!!!! А ако ги победиме нив, кој ни се евентуални противници, т.е од кои групи?
Значи ако ја победеме Домениканската Република одеме во полуфинале така? И после што? Ќе останат 4, кои 3 ќе одат на Олимпијада?