уфффф добро ај +13 ама имавме и +20 ајде ајде да не се жалиме многу, само да не се спуштаме под овие 13
Не скапаа со личнве грешки, што не е фер не е фер сега! Ама Антиќ вклучи се бре!! Пустински ѕвер, а се тргна настрана .... ништо и не напрај безвеза судеа. Мартинез е гнаса невидена! Нема потреба да се плашиме од него, освен ако нема пресврт сега. Ајде, да ја држиме вака играва, супер сме! Со нетрпение чекам 3 четвртина.
Добар резултат на полувреме дај боже вака да биде резултатот и на крајот ,ајде момциии храбро само и понатаму
^Мартинез,како го збореа си мислев хаос ќе праи човеков.....ама изгледа нашиве не биле свесни дека кога Предраг ќе му се појави овој се смалува во џуџе
Иако сме во голема предност, многу ме плаши натпревавов. Многу лични грешки... Ама големо БРАВО за досегашнава игра...
со нашиве (општо во било кој спорт)....неможеш да се радуваш однапред, оти преврти им се случуваат како од ведро небо да ги мава нешто
Бравооооо момциии продолжете така да тепате Одлично ни оди сега за сега искрено ме нервира овој тренеров наш, Лазовски (ако не грешам) Туку вој Гарсија е доста јак играч досега ни една топка не промаши, ако вака недај Боже продолжи тешко на нас Добро кој до судиииве не мрази?? аман више не наполнија до фаули Ги обожавам момциве Спојлер
^ Кралице намали малку, растур правиш низ темиве. Да не те урочам, добра си, пу пу пу... Инаку сега знаете како иде, полувремето се троши на пишување коментари, статуси, ставање слики на фејсбук, да се пофалиме и ние глеаме де. Ајде веќе нека почне, ќе пукнааааааааааам.
Дали тоа Антиќ нема ниту еден поен реализација досега? Спојлер Под итно, ама под итно да се смени од капитен. Срамота!
Аааа добри смее,одлични овој пат.Одбраната сон ни е! Само ги молам да намалат со обидите за 3,имавме среќа сега ама се се плашам ќе усереме.Антич у старото светло,тоа ми се свиѓа.Штета за личните,ама тоа е ради агресивната игра во одбрана. Дури и Чековски ми е одличен А Илиевск како промислено го направи фаулот над Хофман,браво!Пошто е познато дека него не го бива за слободни ич и ги утна и двете,а да не направеше Илиевски фаул,овој идиотов ќе дадеше кош. Ајдеее!Идеме на подобри акции и подобра реализација во второ полувреме.Одбраната иста нека си остане
Одиме на уште подобра игра во наредните две четвртини. Никако не смееме да дозволиме да дојде до пресврт. Треба да одржуваат добра разлика. МАКЕДОНИЈА
^треба...ама ние баш кога нешто треба................................................................................ затоа чекај си македонијо 60секунди пред крај и полека почни да славиш