Еве, кој сака да гледа Македонија - Германија. http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 56610.html http://www.basketball-bund.de/livestream
81-64 за Македонија. Ја погледнав последната четвртина и сум презадоволна.Влатко Илиевски на крај едно по друго две тројки даде Се надвамам ова ќе ни биде добар поттик за Европско.
Дефинитивно сум изненадена од Чеховски. Позитивно. 33 поени, ееј! Супер! Никогаш немал толку постигнато
Многу сум среќна и горда на нашите Одвај чекам да почне европско, мислам дека растур има да направиме и јас како овие од сител деновите ги бројам, уште малце
Кога ќе му тргни на нашиве,абе не Босна-Србија ќе ја тепаме! Само нека тераат вака и на европското,па така де...со НБА лигаш,Мекејлеб,сите тука нашиве... А да му одиме ние феминките таму да навиваме? Иначе браво...Чековски бре,ме изненади позитивно! Лајк а
Едвај чекам да почне Европското првенство и да ги гледам кошаркарите. Се надевам дека овој пат ќе успеат да освојат медал.
Еве во кои термини Македонија ќе игра на ЕП во Словенија Континенталниот кошаркарски собир во Словенија започнува на 4-ти септември, а на својот премиерен натпревар Македонија ќе игра против Црна Гора. Дуелот ќе се одигра во попладневен термин, односно со почеток во 17:45 часот. Потоа следуваат два натпевари во вечерен термин, односно со почеток во 21:00 часот против Литванија и Србија, а последните два против БиХ и Латвија ќе ги играме со почеток во 14:30 часот. Почнувајќи од 4-ти септември, кошаркарите слободен ден ќе имаат само на 7-ми, а останатите денови ќе имаат натпревари. ГРУПА Б 04.09.2013 Македонија – Црна Гора (17:45 ч) 05.09.2013 Литванија – Македонија (21:00 ч) 06.09.2013 Македонија – Србија (21:00 ч) 08.09.2013 БиХ – Македонија (14:30 ч.) 09.09.2013 Латвија – Македонија (14:30 ч)
Не ги пратев контролниве натпревари,од прилика знам што-како.Ме интересира вашето мислење.Како ви изгледа репрезентацијава?Спремни се момциве или?
Момците се одлични. Можеби и со подобра игра од минатото првенство. Сепак ова беа само пријателски натпревари, нормално дека нема да ги покажат сите трикови на утакмица која и не е толку важна На последниот натпревар со Босна, покажаа дека во нашата репрезентација не се само Антиќ и Лестер. Секој си ја има силата на свој начин
Аууу... Многу сум среќна што вака добро изиграле на последниве натпревари, за жал не можев да гледам. Браво. И многу ми е мило за Чековски. И претходно ептен си го сакав човекот, има нешто многу борбено во него... Браво!!! Инаку да си кажам вака јавно дека си ја повлекувам мислата од пред неколку дена дека не сме нешто посебно. Се засрамив кога видов одново одлично резултати, а јас за миг се посомневав. Како и да е само напред. И одвај чекам да почне европсково па пак да не зафати таа кошаркарска еуфорија! И дај боже да славиме како пред две години.
МОМЦИВЕ СЕ ЗАКОН ! СИТЕ ДО ЕДЕН ГИ ОБОЖАВАМ И НЕ СЕ ИЗНЕНАДИВ ОД ЧЕКОВСКИ СО БОСНА КАКО ДОБРО ИГРАШЕ ОД СЕКАД ЗНАЕВ ДЕКА ИМА ПОТЕНЦИЈАЛУ НЕГО ИАНЧЕ ДА НЕМА ДА ГИ ПОКАЖАТ СИТЕ ТРИКОВИ СЕА НА ПРИЈАТЕЛСКИВЕ И ОЧЕКУВАМ УСПЕСИ НА ПРВЕНСТВОВО И ПАК ДА СЕ РАДУВАМЕ И ДА НЕ ФАТИ ЕУФОРИЈАТА !!! ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ПОЧНЕ КОА ЈА ГЛЕАМ РЕКЛАМАТА ЗА ONE СО НИВ СЕ ЕЖАМ А ДА И СЕ НАДЕВАМ ТЕЛЕВИЗИИВЕ КЕ НАПРААТ АСАЛЕН ПРЕНОС СРАМОТА Е ПРЕД НЕКОЈ ДЕН ДА ДАВААТ УТАКМИЦИ ХРВАТСКА И НЕЗЗ КОЈ КОА ИГРАА А НАШИТЕ ГИ НЕМАШЕ ! АЛИ ТОА Е МОЈАТА ЧУДЕСНА ЗЕМЈА МАКЕДОНИЈА
^ 04.09.2013 Македонија – Црна Гора (17:45 ч) 05.09.2013 Литванија – Македонија (21:00 ч) 06.09.2013 Македонија – Србија (21:00 ч) 08.09.2013 БиХ – Македонија (14:30 ч.) 09.09.2013 Латвија – Македонија (14:30 ч)
Јас да ви кажам со душа чекам да дојде среда и да започнат спортските возбудувања. Многу ги сакам деновите кога сите сме сплотени и сите навиваме заедно,преку ноќ стануваме стручнаци за кошарка,лути сме им кога губат а со Едно име имаме ги поздравуваме кога победуваат Ете баш такви сме ние Македониците кога станува збор за спортот,море такви сме за сите оние кои ги бранат боите на нашето знаме,бидејќи со душа ја очекуваме победата. Сакам да им посакам многу многу среќа,да бидат исто толку сплотени колку што беа пред 2 години,и повторно да не израдуваат,уморни сме веќе од политика.. Многу се нервирам кога читам дека сме биле аутсајдери,нели ви покажавме бе мамето ваше дека Македонија никој не треба да ја отпише пред време?! И уште нешто,еве прилика за спортска,прилика за правење на пари,секако ќе имаме голем коефициент за победа И баш ме интересираат групите на фејсбук и рекламите А бидејќи сеуште нема ништо ново јас ќе си кажам ВОЛКУ ВОЛКУ,ДО ФИНАЛЕ И ТОЛКУ!!!
Со среќа нека им е. И без разлика на успехот кој ќе го постигнат јас сум горда на репрезентацијата За кого??? За македонија!