колку сум возбудена неможам да ви објаснам со душа чекав да дојде денешниот ден. Конечно пристигна. маицата, знамето и шалот спремни за употреба им посакувам многу среќа и само напред. Ако не читаат случајно: Дечки цела фемина е со вас ќе ве подриме секој ден вакви навивачи како нас не сте виделе СО СРЕЌА
Значи не знам што ми се случи вчера кога ја гледав онаа рекламата за Македонската кошаркарска репрезентација... Душава просто ми се наполни. Чудно чувство. Со среќа кошаркари, многу успех и победи во Словенија. Цела Македонија е со вас!
Јас вчера си ги пуштив клипчињата на Јутуб за да си се потсетам на моментот со крајот на натпреварот Македонија-Литванија и фамозната изјава на Влатко Илиевки - Леле луѓе што направивме Убаво ми дојде и би сакала да се повторат овие моменти.Денес го чекам натпреварот со воодушевување и се надевам на победа за нашите момчиња.
Дечки со вас сме!!! Покажете им што знаете и умеете.Покажете им што можи оваа малечка земја! Напред Македонијо!
Ајде уште два часа Имам некое чувство дека ке го добиеме овој натпревар со Црна Гора и дека ептен ќе ни тргне. Имаме искуство, пред две години бевме на европско и плус сега сме на едно повисоко ниво. Сега се бара тоа да го покажеме! Па да одиме на светско
Едвај чекам да почне се собравме екипа околку 20-тина души.. пуканки, чипсови, пиво... ќе биде интересно
Ајде момци! Верувам во вас, дека ќе покажете што знаете и умеете и ќе им се реваншираме на Црногорците за од 2011. Ви ја посакувам сета среќа, што постои на светот. Само напред.
Ти се мочам у тоа глупиот БУМ! Еден асален пренос да имаше, еден! Дај Боже, сите да им испоцркаат у тоа One. Не може да се гледа на раат. УФ! Мочан, скапан! Педер! Срамота! Сега сите ми се криви, маме им швапско-педерско. И сите ми се криви, не одговарам за постов. Гајле ми е. Ајде НАПРЕД НАШИ!
Уфффф добро е, се вративме за неполни 5 минути.И ве молам не ми го чепкајте Антиќ Ајде момци второ уште подобро да ги изиграте и да славиме со победа
ЛилБејби, добро е, се врати Антиќ АУ, кога ја изгуби топката и... ќе му влезев преку екран на терен и неколку шамари.. Ајде, многу сме јаки! Ќе победиме
Судиите многу гадни луѓе биле,ако уште едншка ни пресудат лична со баскетот по глава и завршена работа Ајде само напред момци,можеме ние!