Па шител се посраа дека ќе пренесуваат кошарка, мора да се намамат гледачи . и ако изгубиме денес, кои ни се шансите? Eдит- Cеси ти си крива гледаш а? памтам јас, памтам за прехлани . Mала шала
Аман што им е на судииве, за нив се ќори, за нас галење им е лична ..... неможам ќе полудам. Нашиве или нека се созимаат или уште сега им се пишува. 10 разлика не е мн во кошарка,а ама со ваква игра изгледа премногу.
Литванциве се повисоки,побрзи и најважно имаат поголема желба за победа, не викам дека и нашиве немаат туку штом можевме минатото Европско да им се држиме на Русите што се повисоки појаки од Литванциве, можеме и на Литванциве да им се држиме, ама ете попуштија некако Ми се чини дека минатио пат некако бевме повеќе фокусирани на одбраната а сега повеќе се на нападот а назад растур не прават
Тука гледам јас,на англиски е. http://www.usagoals.me/live/546417-lith ... tv/gratis/ Додуша ,не ми се ни гледе де... Катастрофа,без кондиција,не можат да се соберат од вчера И тие Литванците наапани од полани,црно ни се пише.
Во нашиве лежи зајакот, судиите си се во ред. Многу поспремни се Литванциве, бравос. Ама нашиве многу ме разочаруваат.
Јеее водиме, ваков спектакуларен натпревар немам гледано одамна. Пак судиите се криви, уа шнајдери итн...
Гледам Лудо, гледам како како не` тииит. А што му е на Бо? Нигде го нема- ептен фали да се разигра...