^Не се криви судиите. Сами си изгубивме. Цела утакмица спиеја, милион промашени тројки. На крај им текна дека победата не паѓа од небо, па се потрудија малце. Ама касно.
Највеќе ми е криво за еуфоријата, не се опишува тоа, сите среќни со знамиња, чекаме кошаркари, пречеци, ручеци мезиња . 3а тоа ми е најкриво мене лично
Литванците 2 години ја чекаат оваа утакмица, не верував дека ќе победиме зошто тие беа спремни и да гинат на паркет ако треба. А за судииве голема срамота, жал ми е што толку сме обесправени.
Шансите не се изгубени, кажаа на Тв . инаку, да Литванците ја чекаа оваа утакмица, пред 2 години ги испо*бавме, и тоа дупло појако од они нас денес
Ништоо... Очекував барем малце од малце поборбено да играат, а не вака. И судиите беа понаклонети на нив ама нашиве ептен си се опуштиле. Како на стара слава да сакаат да победат. Единствено близнациве и Владо играат како што треба, а другиве Јас не знам што му е на Антиќ, Самарџиски дрво недоделкано, на Бо не му е денот изгледа, само 6, 7 коша даде за разлика од пред две години, со помалку од 20 коша не беше од натпревар, на Гечевски не знам зошто воопшто толку молење му удрија за да се врати и така. Се на се катастрофа денеска. Друга работа е што сигурно нема да ни дозволи Европа да ни се случи истото од пред две години. Мислам, која е Македонија... никоја. Може тогаш ги изненадивме ама сега знаат и дефинитивно очекувајте судиите на сите натпревари да не зафркаваат. Така што и тоа си има малце психички удел кај играчите и еве ни го резултатот. Е сега не сум запознаена колку и кого треба да победиме за да одиме напред. Ако може и знае некој нека каже.
И најнејасно ми е што толку ги форсираат тие е*ани тројки, па боље 2*2 од под кош (посигурно е) отколку 3 за кои реално и немаме некој јак шутер. А оној Гечевски само за под кош да блокира, зошто иначе ко зомби некое е и само грешки прави.
Hа ден на независност играме со БиХ, мислам дека бар тој ден ќе бидат поагресивни нашиве утре во 21-40 играме со Србите. Ако ги победиме овие 2 тима, имаме шанса за напред па дај боже да се повтори тоа од пред 2 години. се осеќам ко да сум му ќерка на коментаторот, ама шта ќеш- Адреналин
Да шансите не се изгубени, Србија утре ќе ни попушти, што да се трошат, и така они идат понатаму, и им одговара послаба екипа да иде даље, разбира се, после ги победуваме уште и БиХ и Летонија. Мислам дека немаа баш и среќа во тројките. Ако некој игра баскет , знае како е, едноставно некогаш не ти оди, и не ти оди. Но некои од играчиве као декор да се , чисто за визуелни ефекти и поради тоа што се име. Ако пуштат помлади, може повеќе ќе се трудат за да се докажат.
Se slozuvam so tebe Si pobedija real no Se sekavate na ,,trojkaaaaaa,trojkaaaa'' litvancite dve godini cekaat da no vratat Milo za drago
А Летонија добри се ? Барем нив да може да ги победиме и БиХ. И не сум запознаена многу ама од кај Србиве толку јаки? Колку што се сеќавам на минатото ЕП испаднаа во почетокот, може ќе ни се посреќи и со нив.
Да дека и ние сме криви последните 5 минути се сетивме дека треба да играме,ама со тој контра напат можевме за освоиме 2 поени ке имаше и фаул ке имавме 2+1 а тие фаул судат што не беше па и техничка -.- Еден доказ дека не се остава се за во последните минути -.- АЈДЕ УТРЕ МОРА ДА ТЕПАМЕ!!!!!!!! МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА !!!!!!!!!
Се сеќавате на моментот кога Самарџиски ја испушти топката за влакно ? :geek: Ете тоа многу не чинеше, а за литванците се знаеше дека ќе бидат повеќе мотивирани за победа. За нашите дури на крајот се активираа и имаше доволно време , но тоа е . . . АЈДЕ ХРАБРО ДА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА УТРЕВЕЧЕР ЌЕ ПОБЕДИМЕ Спојлер не сум песимист, напротив целата сум исцртана со боите на македонија
мене пак не ми е јасно зошто го чуваат дарко соколов на клупа. нека го пуштат 1/4 да изигра, можеби ке одигра добро, јас како што паметам на еп 2011 изигра добро. се надевам утре ќе имаме повеќе среќа. НАПРЕД МАКЕДОНИЈАААААААААА!!!!!!!!!
Imav idea da Im kazam u posleednata min koa vidoa deka he im ide da GI ispotepaat Спојлер taka ja bi napraila Zatoa vakov sport ne e za mene
Ова се досегашните резултати Србија - Литванија 63-56 БиХ-Србија 67-77 Летонија - Босна 86 -77 Црна Гора - Летонија 72-73 Значи Летонија и Србија имаат две победи. Оффф леле како ли ќе биде... Ќе си плачам многу ако не одат понатаму koritsaki утре во 21:00 игарме