Секако дека ќе ги бодриме нашиве момци !! Со Црна Гора ме разочараа, ама со Хрватска ја оправија работата, е сега треба да играат како со Хрватска дури и подоборо ако сакаат да ги тепаат јужниве соседи. Мораме да победиме! Ајде дечки, можете вие, оставете го срцето на терен, зошто во 5часот срцата на многу македонци ќе чукаат како едно.
Е едвај чекав да го гледам овој натпревар, а овие од сител не’ заебаа. Гледам на резултати Циганите водат. Спојлер Мамето нивно циганско. Едит: Не било до сител, кабловската не е во ред.
Ухуу, водима 12 разлика. До пред 5 минути водевме 20разлика, ама ајде... Јес, ќе победиме. Најдобри сме бе, шо тие грците се занесуват? Кој им е филмот не знам?!
ЈЕЕЕ ЕЕЕ АЛЕ АЛЕ УУУУ УУУУ АААА ААА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА!!! БРАВОС НЕКА ИМ Е ЧЕСТИТО И САКАМЕ ПОБЕДА И УТРЕ ПРОТИВ ФИНСКА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Алеееееееееееееееееееееееееее алеееееееееееееееееееееееееееее алеееееееее алееееееееееееееееееееееее МАКЕДОНИЈААААААААААА! Е ОВА БЕШЕ УТАКМИЦАААААААА!!!! Спојлер Се ивињавам за емоцииве, ама морав!
Јес! Тооо... Победивме со 14 разлика бре ееј. Грците си отидоа од теренот како Спојлер посер*ани Сега сум си горда Македонка!
Можеби не сме најдобра кошаркарска репрезентација, можеби нема да бидиме шампиони, ама од грцине сме едно 325235235543 пати подобри. Идиоти, ова им е за тоа што минатата утакмица на резултатот името Македонија го покрија со бела боја, се сеќавате? МРШ ВО ГРЦИЈА, МРШ!
Аааааааах ова ова е тоа чуство, НЕПРОЦЕНЛИВО!!! Не се купува со ништо, се добива и се доживува. Фала ви кошаркари, наша гордост. Солзи ми потекоа кога свирна судијата за последен пат. Игравме со цело срце, а Бо да го видам ќе го гушнам најсилно да неможе воздух да земе Аххх тоа грдите фаци на педерине на крајот од утакмицата ми беа бесценети. Ги сакам ги сакааааааааааам! Одам да се спремам и трк во центар. Таму се слави. Слушам се оди и до грчка амбасада Како што слушнав и таму преносот тој што ги вршел сеа со црна летна не шкртнале. Сеедно што сакаат нека прават, ние сме едноставно подобри. И овој пораз уште долго ДОООООЛГО ќе ги боли!
Јееееееееееее пресреќна сум пре пре, кога сите неверуваа дека ќе тепаме, само им викав абе ќе тепаме, ако сакаат само со педерине да тепаме па после СИТЕ ДА ГИ ИЗГУБИМЕ, и така испадна... МАКЕДОНИЈААААААААААААААААААААААААА лееее олеее... А погледнете го постов на Б92 B 92:Makedonci ‘ošamarili’ Grke! Grčka nacionalna televizija ponovo je ‘izbrisala’ ime Makedonije, ali su makedonski košarkaši ‘počistili parket’ sa njihovim na Evropskom prvenstvu!!! Тоа е тоа... леееееееееее