а како се нервирам јас само коментари читам неможам преку тел да гледам неможам на ком нетот отиде а тв јок сител ваму
Не ги цитирајте фејсбуковците, врти капи тинејџери поима од животот немаат, пред 2 години Македонијо во срце те носиме, сеа ни попуштаат. Ево ви га на Срби, сељачишта глупи!!!!!
Моментаторов= мизерија . Поглуп коментатор од овој здравје, една Миланка мислам да беше поубаво ќе коментираше. Едит за последниот кош: Гоооооол, хахаха Добро одиграно, вака нека продолжат, браво
ИН ЈОР ФЕЈС БЕЈБИ!!!!! https://www.facebook.com/Maki.Bianconero?fref=ts MaKi Samo Crno Belo Samo da mi dobijemo Makedonce veceras,sto nece biti lako jer njima je to biti ili ne biti... Ipak verujemo u nase kosarkase... Pobedom smo 95 % u drugoj fazi ) 6 hours ago Robert Radosavljevic Pobedjujemo. Litwanci ih juce dobili bez mnogo muke. 6 hours ago via mobile YEAHHH RIGHT!!!!!!!!!!!
Со добра игра се победува. Ова го баравме на претходните натпревари, затоа што еве можат и знаат како треба да се игра. Се надевам дека и на следните натпревари ќе бидеме вака ефикасни. Плус и Чековски не игра .
Сега на 8ми МИСЛАМ ДЕКА ЌЕ ТЕПАМЕ, ТОЈ ДЕН ИМА ДА БИДАТ ВО ТОП ФОРМА, БИДЕЈЌИ Е ГОЛЕМ ДЕН, И БОСНА ЌЕ ЈА ПОКОСИМЕ, И ЌЕ ПРОДУЖИМЕ НАПРЕД, И ЌЕ ГИ ЧЕКАМЕ СО МЕЗЕ, ЌЕБАПИ, РАКИИ И СЕ ШТО САКААТ, ТАВЧЕ ГРАВЧЕ ИТН... САМО ДА БИДЕ КО ПРЕД 2 ГОДИНИ!!! СВЕ СЕ ПУКА, ПЕТАРДИ КОЛИ БРМЧАТ, МИ ФАЛЕШЕ ОВА ООО ЈЕС! аДРЕНАЛОНИТ ЗБОРИ, НЕ ЛУДО, МОЉИМ ЛЕПО