Молчи Европо,молчете судии,нека молчат и сите експерти! Фалангата тргна во поход,тек сега нема застанување! Колку само има вистина за ранетиот лав..Гледајте сега! Денес спортски ден,победнички ден и за фудбалерите и за кошаркарите. Е во ваква еуфорија сакам да уживам.Фала ви момци !
Многу ми е мило што победивме душава ми се наполни, бавча ми се стори Мерак ми е вака ко победуваме, можат нашите и уште повеќе од ова, не треба да застануваат пред секоја препрека.Мислам дека е доста само странците да се доминатни :geek: Малку и нас да не гледаат, да ги троа изнервираме И Латвија да ја победиме, ќе биде супер, а ќе ја победиме, ако нема некои леви судии. Само напред момци, на ваков начин да одиме и понатаму.
Хахаха а јас па обратно, денес излегов и ОППППП ПОБЕДАА! И со Литванија пред 2 години така За Србите: Штаааааааааааааа је мишеви, шта сте се у*рали Дека „најдобри“ сте, дека само вие можете да ја победите Литванија... МАКЕДОНИЈА НАД СЕ!
И уште нешто криво ми е што не ја уплатив.Гледам сега на фб лифчиња...Македониците пари направија со сопствената победа. Голем коефициент имавме. А не потценивте а?
Ова фотографија бара рамка... Имаше една песна така ко навивачка беше,пред две години за европското во Литванија ќе да беше...Се сеќавам малце на песната,ќе ја напишам-ако има грешки не ми замервајте-не ја памтам баш цела..кружеше на фејзбук едно време :geek: Излези Перо право на тераса долу те чека Гоцевата раса Пеџа дигни раце високо горе наше ќе биде и Солунско поле! АЛЕ,АЛЕ,АЛЕ,АЛЕ ААААА Излези Тоше право на тераса и Бо е наша раса Излези Војдан укради топка подај до Влатче и погоди тројка! вака некако...Иначе за оваа победа над Србите плачев..солзи радосници
Луѓе верувајте останав без глас,ме боли грлото од толку викање и навивање....значи тоооолку многу сум среќна,секоја чест за нашиве момци,не се откажаа до крај,иако со последниве две лошо поминавме и беа малку како да кажам без надеж оваа победа му ја врати силаааата и му дојди душичката а не само нив туку и нас! САМО НАПРЕД МОМЦИ !!!!!! ДА ГАЗИМЕ СЕ ПРЕД СЕБЕ!!!! А и ќе заборавев тооолку многу ми е ќеиф што ги победивме овие напрчениве као демек браќа соседи...уееех србоооо неискастрен...така само така!!!
Неможам да ви објаснам колку сум среќна за оваа подеба.Дека се утепаа од јадење г*мна србите за нас.Ете "F.Y.R.O.M" ШТО ВИ НАПРАВИ !!!!
Ми се допаѓа како се шалат србите откако изгубија од Македонија и Нерешеното со Хрватска Добра игра , вечер игравме како да сме први во светот ... од срце. Се надевам ќе продолжат и ќе тепаат и со БиХ и Латвија .
И уште некои што ги најдов на Твитер... Спојлер Opraće nas makedonci kao Biljana platno Evo napali me neki Makedonci, ako sad ne započnemo Treći balkanski rat, nećemo nikad. Samo da konstatujemo da su od svih 'bivsih' samo Makedonci danas dobili i fudbal i basket... ne znam da l' nas bolje jebu hrvati, ili makedonci, u svakom slucaju sirimo bratstvo i jedinstvo i noge jbg. Prilično je nepristojno kako nas deru Makedonci... Evo resenja, Okreni na RTS2, Makedonci nas deru 20 razlike. Onda vrati na prvi, ovo sa Hrvatima ce da izgleda super, samo jedan. Odraše nas Makedonci, ali sudije baš krale u prvoj četvrtini, pa i posle, vraćali im za ono protiv CG, ali razbili nas, realno... Makedonci u basketu rotiraju 7 momaka, a ovih 5 su vjerovatno kojima su samo dati dresovi da popune broj i da ovoj sedmorici dodaju vodu. Ne mogu da verujem da nam Makedonci predstavljaju toliki problem u košarci. Skrckaše nas Makedonci k'o ciganče napolitanku. Kad ovi makedonci naucise da igraju kosarku? Gledam i ne verujem... Makedonci glasnije navijaju! To tako ne može! Makedonci dajte i nama malo te droge Makedonci sa parkinga da sutiraju,pogodili bi! Nece mi biti zao da pobede Makedonci, zasluzili igrom i zbog Crnogoraca.
Добро, зошто ваква игра немавме вчера??? -Значи школска лекција им одржавме на србиве, цела игра им беше од-лич-на, и напад и одбрана и све. Србиве не очекуваа вакво стампедо после оние грешки сега. А реков дека нашиве под притисок играат 100 пати боље. Искрено јас мислев дека србиве ќе направат ко на минатото Европско, кога исто нашиот пласман зависеше од таа утакмица и ја пуштија втора постава да тренира. И викам ова досадна утакмица, Македонија ќе тепа, ама кога видов колку наапани беа нашиве а и србите, очекував секој момент да се степаат. И зошто бре Соколов не го пуштаат да влезе , малиот има одлична игра и поприлично брз и прецизен е. За поздрав е и публиката, свака част. Е сега ако црногорците и србите имаат најсекси ватерполисти ние може да се фалиме со најсексуљави кошаркари.Оној Антич ми е поим за мушкарчина, па уште онаков лут и бесен, те грабне со тоа рачиштата .... леле какви блудни мисли ми буди. Го даваат у кадар таков сексиљав, намрштен и морав да го прашам Петко дали ќе се љути ако му понудам да го смирам после утакмица, има ко маче да преде . А и оној Самарџиски не е уопште за фрлање, многу симпатична фаца има, само уште некое килце му фали и топ ќе биде. Близнацине ми се со некоја тинеј симпатичност, а Бо ми е ко мече, многу сладок тоа фацичката увек ко насмеана му е па и невинашче поглед, само за гушкање.