Da mu se snevidi mi se naezuva sekoe vlaknence od kozata so sekoe nase zatresuvanje na mrezata. Ne mozam da zamislam kako im e na tie 3000 Makedonci tamu vo Jesenice, a ne znam dali kosarkarive znaat kolku ne pravat gordi koga se borat za pobeda. Bidete hrabri i izginete tamu dole na parketot, borete se ne samo za pobeda i poeni, tuku za da bideme zapamteni i pocituvani, da go imame pak toa cuvstvo kako pred dve godini na plostad koga ve slavevme kako heroi sto pokraj se napravija pak da se cuvstvcame kako edno.
Аман што им е, посебно на Антич?!?! Воопшто не е активиран, ептен е пасивен, си игра како да водиме 20 разлика, ц, ц, ц .. И што запнале со тие тројки, сите тие напади за тројки да беа наменети за два, повеќето ќе беа реализирани, не се сконцентрирани ич
‘‘Ги урочиле децата, познати се Босанците по магиите‘‘ - коментар од мајка ми Лоша игра на нашиве, Илиевски е добар , Гечевски треба да излезе мн грешки направи. Со ваква игра, тешко дека ке одиме понатаму.
ах Македонци!!!СЕ прашувам зошто уште Аце Костоски седи на клупата?? Кога веќе не му оди ни на Дамјан ни на Војдан ќе му тргни на Аце.Игра детето.Ајде ќе ни тргне второво полувреме знам !!!
Имаме до некаде среќа што ни БОсанците немаат јак шут денеска.Само концентрација повеќе и не форсирање на тројки, да одат на 2ка и фаул и мислам дека победата ќе биде загарантирана. Ајдеееее момци веруваме во вас!
На рекламите за Литванија И Црна гора Црна гора стартуваа со украдена победа на Македонија.... значи овие од Сител се За денешната игра , некако многу лежерно ми играат , незнам и како и во секој спорт а направиме некаква предност одма мора да ни ја стопат , ццц гледам ова ќе биде многу тешка утакмица.
Со првото полувреме отидоа и ноктите мои од едната рака, таман во другото ке ги средам сите. А што убави нокти си имав, ах бре момци, што земавте пред натпреварот со Србија земете напијте се и сега...