Како немале добар шут? Секоја тројка ја даваат .. а ние со ваква одбрана никаде не одиме. Антиќ слободни промашува а не пак нешто друго.. Даваме топки ко алва.. А Гечевски треба да се научи дека не може тројки да дава.. Сепак јас верувам дека ќе ги тепаме.. Само си дадовме многу самодоверба Имаат добра обрана Босанците, не се лоши... Само нашиве малку забушаваат. Се надевам ќе се радуваме на победа.. НАПРЕД МАКЕДОНИЈО! Спојлер П.С Мекејлеб го обожавам..
На Мекеле треба споменик да му направиме, душичка е . Уф им го тргнаа слекторот тооооооооооооооооооо мајсторееееееееее. Судија је МУШКООООООООО.
Море ми доаѓа да го плукнам селекторот.. Спојлер Џукела некоја, мајмун, свиња, вол, коњ, кокошка, петел, цигла, лејка, ухрухрдиѕуг Се извинувам на животните.
Гечевски не е нормален веќе, пола обиди за 3ка тој ги утна, вади го бре или нека не шутира веќе АМАН, све прокоцка! Па и кога судиите се на наша страна, не можеме солидна предност да извадиме со тие 3ки.
Е сега нели е срамота Мекеле скока фаќа топка под кош, а Антик колку е повисок, го дозволи тоа.. ти да му се сневиди НБ-овецот.
Сите ме разочараја. Нека се гона И сега нека ми објасни некој дома гарантирано си одиме и ако ги победиме утре Латвија или ќе одиме понатаму ?
А што праиме со дупката што ја направи во плакaтот или што и да беше? И сега што праиме, што, да ти се плукнам у играта ќе небиеме 3 разлика се опуштаме како да 20 сме предност. ПУ, ќе плукам и ќе беснеам, од Босна изгубивме, од Босна, епа чорба македонче, чорба. Сега нема судии,нема недосудени поени, коешеви, лични. Гечевски нека се повлече навистина за украс не ни треба, а Антич нека се замисли дали навистина треба да биде капитен. Само за Бо немам замерка, најборбен, најпожртвуван и без непромислени грешки. И сега што напраивме, славеве со Србија како да станавме евроски а ние од група нема да излеземе понатака. Баш е за славање...