http://www.youtube.com/watch?v=PnQtDM47vA0 Од таму шутирај колку сакаш иииии колку сакаш?Што ли беше сега ова?Каква бомба .Нај добар коментатор
По објавувањето на наводната ексклузивна вест на Канал 5 за скандал околу репрезентацијата, телефоните на играчите, стручниот штаб и новинарите во Литванија, интензивно звонеле со прашања каков скандал се случил. Нормално настанала вознемиреност меѓу нашите, па морале да демантираат. Срамота Канал 5.
Не ми се верува до каде може да оди новинарската пуста желба за гледаност Во моменти кога постои таква братска атмосфера меѓу нашите репрезентативци (како што се пренесува од Литванија), тие најавуваат скандал кој пред се' и не е новост, а второ секако не е скандал од редовите на нашата репрезентација. Прво што ми падна на ум беше дека нешто сериозно се случило меѓу нашите. П.С. рејтингот си го прави своето. 20 000 евра казна е ПРЕмалку за ваков обид. Требало веднаш да се дисквалификува грчката репрезентација. Како и да е, уште еден доказ дека и тоа како се плашеле од нас, па морале да преземат таков чекор
Хахахаххахахахаххахахахаа,се пресмеав за личната карта на Бошко Мекелебовски Извинете ама морав да искоментирам
Ај ќе ве молам, послабо со честитки, поздрави, муабети, ок? Инаку, се согласувам дека имаме нај ама најоткачен коментатор. Како што во претходниот пост спомнав, многу ми се допадна играта на Војдан, добро се покажа малиот. За Бо, нема што да се коментира. Еден црнец имаме, во душата го носиме, але але!
http://www.basketball.org.mk/?ItemID=C7 ... E985B87D88 Нека знае сега светот за нас Македонците. Едно сонце на Александар нас ни свети в градите. Едвај чекам да почне натпреварот. Спојлер Од 5 е.
Од левата страна кока-колата од десната чоколатцето и ги бројам минутките Стискам палци..ајде ќе славиме и денес але але,але але але але!
дечки само уште денес не сакаме повеке само уште денес да победите,имајте обзир дека кошарка ке гледам со 6 словенци,немојте да дозволите да бидам со глава доле....офф бреее ич не сакав да играте со Словенија али веке кога се деси играјтееееееееееееее растурејте па после нека јадат гомна овие овде дека сме биле слаби срека сме имале црнче сме имале...покажејте им дека и нив ке ги ќарате
Ајде момци! Очекувам победа, затоа што словенците не се многу јаки.Ги гледав со Грција и изгубија 9 разлика.Немаа никаков напад и изгубија многу топки. Само напред и покажете им колку сме јаки.
Чувствувам дека и денес ќе биде неизвесно до самиот крај, словенците се јаки али треба да се има среќа. Одморени се нашиве да се надеваме дека повторно ќе победиме Ајде со вас сме, вие можете! Антиќќќќќќќќ и Боооооооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!! M A K E Д О Н И Ј А
Јас денес ќотек ќе јадам, претчувствувам Нема откажување, одиме на 6та победа по ред. МА КЕ ДО НИ ЈА!