1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонска кошаркарска репрезентација

Дискусија во 'Спорт' започната од rossonerka, 1 септември 2011.

1. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.990
    - Пред првенството кажал..
    Инаку да, кога победуваме сме најјаки, најдобри, лавови.. И истате вечер се пијанчат нашиве. Следниот ден победуваат (зборам за пред 2 години) И никој ништо не вели.. А сега кога се пијанчат удрете..

Едит: Ова ми се допаѓа :D

2. kva

kva Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    345
    Прошла су времена кад су људи играли за краља(маршала) и отаџбину :D .

Во екс YU за освоена медаља на Олимпијада се давало видео Хитачи :D .

Али то је сад у „далеку прошлост“.

Па кога е за навивање навиваме, кога е за критика ќе се критикува.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Како бе така се пијанчеле??? :o :o Луѓе сигурни сте? Да не излезе овде сега ептен да ги изнапцујам за џабе, не за друго срам ќе ме фати после.

Ама стојам на тоа дека голем удел во ваквата игра и ваквото нивно несериозно однесување (доколку е точна информацијата) има селекторот Пипан. Прво и основно они на своја глава не смеат никаде да мрднат додека не им дозволи селекторот, а не до Љубљана да одат само зашто на нив им текнало дека имаат причина за славење. Во врска со нивната игра и организација се изјаснив претходно зошто мислам дека Пипан си прави експерименти и сака слава на свој грб, а не на грбот на Докузовски. Не знам дали се сеќавате ама пред две години на нашата репрезентација и' беше забрането од Докузовски и не смееше ни интернет, ни обичен Youtube клип да отвори додека се таму, а да не збориме за фб, твитер, насловни страни или па пијанчења до сабајле. И се тоа беше само и само да не влијае на нивната игра, да не се вообразат и да не паднат психички. А сега некој го дозволил тоа па затоа е вака...

Штознам, не ги оправдувам ни во никој случај, со Србија се оправдаа самите малце ама џабе тоа кратко траеше. Сепак стојам на тоа дека си има работава своја позадина која ние не толку стручните не ја знаеме и не можеме сами да ја сфатиме.

Edit: А чекајте бе луѓе, па Антиќ нели потпиша договор со НБА со Атланта? Мислам дека е обврзан со договорот да не се случуваат несериозни работи од негова страна кои можат да донесат несакани последици, поготово сега кога е во Словенија. Така што јас во оваа информација не верувам нешто многу, искрено.

4. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.990
    Море што се однесува до мене, мислам дека сево ова не е точно.. Не се тие луди да одат до Љубљана да се пијанчат, како не.. :emo:

На redhat му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Да се пијанчат за единствената победа во група, тоа е најголемата глупост што сум ја чула. Ниту ќе одиме понатаму, ни медал ќе земеме, ај ваљда и тоа е причина да се напраам летва.
    Која е таа несериозност, па земале да ги бранат?
    Ред е да се пофали кога ќе победат, а коа ќе изгубат и ќе се понашаат ко кошаркари од треторазредна лига, трена да ги бранам, да ги тапшам по рано.
    И најблизок да ми е, ќе го искритикувам, а вие изигравајте невинашци.

Редхет, ти па на анонимен форум најде да мериш кој колку гледал кошарка.што те боли ја или Петко дали и од кога гледаат кошарка.
    Еве ти во темава не спомна ниеден коментар поврзан со кошарка, а коментираш сасвим трето што нема врска со темава, па и ти се рамниш со фејсбуковците што само мелат празна слама.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  6. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.353
    Шо вели еден коментатор на Сител(не Игорче,еден друг заборавив како се вика):
    Ништо не е изгубено :lol:
    ;)

7. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    абе не реков јас за вас колку глеате бе за фејсбуковците зборев не се обратив на никој од вас зборев за луѓето шо се мењаат со играта али ти глеам не си ме сватила баш и потенцирав дека и покрај се не се осмелувам да коментирам од тој аспект стручниот :) .. и на шо личи тоа шо ме боли ... омг ради мало на бон тон драга молим те!!поздрав и извини шо не ти се свиѓа моето мислење

8. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Се гледаше дека немат концетрација, кондиција,тимска игра.
    Изгубени беа на теренот.
    Се разбира дека славеле, само прашањето е дали претерале во тоа.
    Сега ни треба многу среќа море чудо ќе биде ако продолжиме.
    Си ја научија лекцијата, сега скапо ја плаќаат грешката.

9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Ме загрижуваат Црногорциве :sweat:

Гледа некој?

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.990
    Море гледам, ама што од тоа. :( Ми стои дека уште од сега ќе не спакуваат.. Сепак да се надеваме на најдобро.

11. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    663
    Статусот на еден другар:
    Нашава кошаркарска репрезентација се повеќе ми личи на жена,постојано ме нервира а пак си ја сакам!
    ХАХАХХАХХХАХАХХА се изнасмеав :D :D

На FromWonderland, Someonespecial, kva и 3 други им се допаѓа ова.
  12. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Да, ја водат Литванија. Искрено, сами требаше да си ја завршиме работата. Вака, нашиот пласман зависи од 100 натпревари, Србија да победи, Литванија, ние + 10, а Латвија како и се држеше на Србија денес.. Многу тешко дека ќе се пласираме. :)

Не е работава само една победа и одма опуштање..

На la-chicka, Lella и Mosquiita им се допаѓа ова.
  13. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.990
    Е така е. :( Тоа што изгубивме од Босна ја оплеска цела работа. Сепак утре можеби за последен пат ќе го гледаме Бо во македонски дрес. ;( [​IMG]
    Што и да биде, и со колкава и да е разлика, утре мораме да победиме. Барем за Бо. :(

14. I.want.to.sleep

I.want.to.sleep Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    469
    А што е со Бо? Зошто последен пат во македонски дрес? :sweat:

15. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Луѓе бе аман олабавете еј, па и да не продолжиме не и ништо страшно, оваа екипа се докажа еднаш пред 2 години и тоа е сосема доволно, репрезентацијата се сака и кога победува и кога губи :)

16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.990
    Па викаат потпишал договор, ако не направиме повеќе од шесто место (ако завршиме со 7, 9, 13 - пример) догодина немало да игра за нас ;( ;( ;(

На I.want.to.sleep му/ѝ се допаѓа ова.
  17. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    Леле НЕЕЕ :sweat: :worried: :x

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  18. emy.6

emy.6 Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    za zal taka e ... a bas e car
    Bo e car steta sto sega epten razocaruvacki se pokazaa nasite , bas steta

19. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.990
    Многу ми е жал. Прокоцкавме се! А сега требаше да се радуваме. Од Босна не требаше да изгубиме .. А тоа за МекКејлеб уште повеќе ме натажи. ;(
    Сакам пак како пред 2 години. Секој ден победа. 8) Непобедливи да сме. Ама сега не бива. Репрезентацијата се распаѓа. Нема организација нема ништо. Не знам што да кажам.
    Бо беше најдобар, нема никој како него. Ептен ми е мил.. Ама тоа е тоа. И тој ќе замина и некаде на друго место ќе дава кошеви и ќе се радува на победи. Нашиве не знаеја да го ценат. Воопшто не знаеја.. Камо да можеше да се врати времето. Сега ќе се вратам страани наназад да се нурнам во читање на тогашната силна еуфорија кога секој ден славевме. :')

20. lollipop93

lollipop93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    88
    Ејјј не да се испонервирав уфффф :@ Минатиот пат судијата не судел како шо треба,а сега .....
    Значи навистина играа како почетници имаа 100 пропуштени топки и милион шанси за кош.Како и да е пак ќе си навиваме за нив и не се одкажуваме тие ја преставуваат нашата земја единствена МАКЕДОНИЈА ...!!!!