Ако тепаме со 10 разлика и повеќе-ветувам ќе се частам со три парчиња пици а за вас феминки едно милка преку пошта ќе ви пратам
Значи јас колку што сватив за ние да одиме понатаму треба: утре Србија да победи, Босна да изгуби, а ние да победиме со над 10 разлика. Е сега (ако не сум во грешка ) нели на Србија повеќе и одговара да изгуби за да пренесе 4 бода во наредна фаза? Може ли некој да ми појасни зошто?
Во нашата група, следна е ситуацијата: 1.Литванија (3победи, 1пораз=7поени) 2.Србија (3победи, 1пораз=7поени) 3.Летонија (2победи, 2 порази=6поени) 4.БиХ (2 победи, 2порази=6поени) 5.Македонија (1победа, 3порази=5поени) 6.Црна Гора(1победа, 3порази=5поени) Следни завршни натпревари: 1.Летонија-Македонија 2.Литванија-БиХ 3.Црна Гора-Србија Што е потребно за наш натамошен пласман? „Едноставно“ е. 1.Победа врз Летонија, со двоцифрена разлика. 2.Литванија да ја победи БиХ, ако БиХ победи ќе се здобие со поен+, а тоа е лошо за нас. 3.Пораз на Црна Гора од Србија, ЗАДОЛЖИТЕЛЕН! Ако победи ЦГ, ќе се здобие со поен+ и Македонија оде у јабана.
првиве две ми се изводливи до негде али 3во мислам дека можат намерно да не зезнат србите за одмазда пишуваат цело време по форуми по фб као македонците зависат од нас а нас ни одговара да изгубиме дај боже само да ни се насмее среќата незз друго шо да кажам
^Нашиве момци се силни, ја веруем у нив. Веруем и у победата врз Летонија, и победата на Литванија врз БиХ. Тоа 3тото, е зезнато. Не малку, туку премногу. Србија со помалку бода ја очекуе полесен противник у следната фаза. Ете. И ние да извоиме победа, и Литванија над БиХ, Србија ќе не сјебе за сите пари. И за малку кусур, плус. Останува да се надеваме, и да видиме што ќе се случи утре. Да се надеваме на ЧУДО.
A ме интересира која земја има највеќе поени? имате листа од сите земји? инаку, замислете утре Cрбите намерно да изгубат и ние кога играме пак?
Утре сите нааопачки блузите . Мене уште не ми се верува за денешниов натпревар со БиХ. Се спасија последни 10 минути. А бАш мислев дека Србите дека се појаки што и не испадна. Се е ствар на срека и искористување на можности во даден момент додека трае играта. Верувам дека утре ке победиме со голема разлика!
Вчера изигравме не како 4ти во Европа,туку како последни у светот.На некој голем празник тие секогаш ке дадеа се од себе и на крајот ке победевме.Место да се спремаат за најважниот натпевар шо ни требаше за пласман,они си се пијанчат по дискотеки цела ноќ.Даме уште го држеше од журката,добро колку пати влезе во аут?Како напафкан беше,линијата подалеку му се гледала сигурно.Самарџиски толкава бандера,дали 2 коша даде,па срамота е.На крајот солза пуштив,ама се каам што заплакав.Добро за кој? Голема срамота на ваков ден да изгубиме.Како и да е продолжуваме понатаму па до каде стигнеме,стигнеме.Ако сакавме да ни се повтори она од пред 2 години требаше од почетокот да си сфатиме сериозно.Колку и да се силиме сега жабе ни е,се зависи од другите.А за денеска не верувам дека ке победиме.Да,можеби ке победиме ама со двоцифрена разлика нема никакви шанси според мене. Литванија ги победи Црна Гора,што значи едниот услов ни е исполнет.Останува уште да ги тепаме Летонија со над 10 разлика и Србија да ги тепа Црна Гора.Денеска ни е судниот ден,се надеваме на се најдобро.
Јас во сите услови верувам, ама дека нашите ќе тепаат со 10+ денеска не верувам ни 1%. Тие можеби ќе победат ама со толку голема разлика тешко. Нам сепак ни останува да гледаме и да се надеваме
Ни ги исполнија условите, остана уште ние да ја оплескаме работата.. Сепак до крај да одиме. Да се надеваме дека Србија братски ќе постапи, НАДЕЖТА ПОСЛЕДНА УМИРА ФЕМИНКИ Молете се сега... Мора нешто да биде. Јас силно верувам во нашите момци и зам дека денеска ќе се стегнат. Босна не ја победивме бидејќи бевме олабавени. Денес е денот. Одиме на се или ништо.
Прво со 10 водиме, после со 15 губиме.. Само ние тоа го можеме Се согласувам со Примадона, наместо да се спремаат, на најголемиот Македонски празник да не изненадат со победа, тие нека се пијанчат по дискотеки, нека слават како 1во место да освоиле. И после нормално, судиите ни се криви.. За Влатко карактеристично беше да не спасува во последен момент со неговите 3ки, а сега каде е ? Исто и Војдан и Дамјан, ќе шутнеа на шала, и од нигде никаде- кош Единствено Борче наш си тера исто темпо како и лани, да не беше тој со неговите контра напади, ќе бевме 11 место од 10 Србија, верувам дека ќе им ја подари победата на Црногорциве Исто како и нас што ни ја подарија лани.. А ние со 10 разлика да победиме ? Што е тоа ? Не, стварно ако победиме со 10 разлика, незнам што би направила :geek:
да ти кажам драга повеке верувам дека ке тепаат со 10 плус него дека србија ке победи се мислам намерно ке не зезнат али ке видиме до после надежта последна умира ако не па не е крај на свет на другото првенство повеќе среќа
http://www.eurobasket2013.org/en/default.asp Десно имаш Група А, Б, Ц, Д и таму ти пишува која земја колку поени има. Денес во 14:30.
Ме изнасмеавте... При цела нервоза и само нервозни постови на крај ова, бам... добро ми дојде... Инаку, јас мислам дека сите ќе ни ја наредат работата како што треба ама на крај ние самите ќе ја "средиме" на наш начин... 10 разлика? Тешко... Како и да е, ако се извлечеме од ова, не знам, светско чудо ќе бидее.. Во 14:30 играме? Ја па мислев вечер во 9, и јас одвеав.. од толку статистики овој, оној да победи, само ние никако да победиме... и на крај и натпреварот ќе го пропуштев...
redhat...не верувам дека Србите ќе не зафркнат, мене ми е нашиве дека тешко ќе победат со 10+ поени. Но преостанува да видиме како ќе биди
О боже, вака поради недостаток на малку внимание.Си чекаш др да олучат за тебе,а секој за себе си гледа,наместо вчера посвесно да изиграа,немаше ниту процент од онаа борбеност како со Србија.Многу непрофесионало изиграно од одредени играчи,изгубени топки,се во корист на босанците. Е сега каде?..е каде..искрено сакам да верувам ама не ми иде.Верував дека со Босна сигурно ќе победиме,бидна што бидна,сега тесно е.Многу многу треба за да се извлечат од тука. Ги бодриме.