Многу се изнервирав кога изгубија со Црна Гора, не дека ми беше жал што изгубија, туку, овој коментаторов: Не украдоа, не украдоа! Ај сега, при секоја загуба нека бараат оправдувања. Па и емисија направија како тоа ние сме биле украдени од црногорците. Нека бидат победувани, нека се симнат малку на земја. Изгледа овие само кошарката ја познаваат, никој друг спорт.
Личноста доволно добро следела кошарка и знае дека на Брчков не му е прв пат на првенствово, ами трет. А што направи за тие три пати што му се пружи шанса? Ништо. Едноставно со тоа шо го пушти него, Соколов, а овие сите ги отера на клупа, јасно беше дека се предава, дури и коментаторот го кажа тоа. Знаеме дека сте нервозни, ама ве молам, сите ние следиме кошарка уште откако е почнато, ако не следам нема да се осмелувам да пишувам таков коментар.
Кошаркарите имаат квалитет но немаат желба за игра. Ја нема онаа борбеност како пред 2 години, со Србија посакуваа победа се бореа и ја добија победата. А другите натпревари како да се плашат да играт, да се борат. Аман бре луѓе пробиј и фрли не враќај назад.
Ај остајте ги неискусните...ами што им е на Бо на Антиќ на Илиески на браќана ? разочарана сум стварно
Жал ми е за нашите таму, можете да замислите како им е у салава . Тоа е Македонијо, повеќе среќа во 2015 година.
Мене ми играат крајно незаинтересирано, флегматично, без елан за водство... Многу, многу подпросечно.
Да немаше потреба од +10, ќе имавме шанса, ипак доста намалија, ама тие +10 се најголемиот проблем .. Ај бар да ги истепаме и со 1, ама да им скратиме од поени
е добро како сега може Брчков да игра добро? за другите натпревари Пипан не требаше да ги чува и Соколов и Брчков. нека ги пушти нека види ако играат добро нека останат, ако не нека ги стави на клупа, а не сега само на последниот натпревар да ги пушти да играат. ако се секаваш во 2011 Соколов нон стоп играше. така да јас ја гледам кривицата во пипан па кој што сака нека збори
Ни господ веке не може да не спаси. Шпекулации кој ке дава утакмици, ние оптимисти.. ОооооооооП на крај испадна Македонија односно нашата репрезентација да даде утакмицата. Ѓабе се надевавме и чукавме во гради.