не не бидува , нашите не се доволно ангажирани , во главата само им е запишано да се победи .. е така не се победува ... ТРЕБА ДА СЕ ИГРА ЈАКООООООООООООООООООО ............
Епааа тоа е...сега само ќе се помириме со поразот и толку. Во 2015 со поќе сила и желба и без Пипан го слушам му вика одете на 3ки божее тие двојки еднај даваат па 3ки тоа е.
повеќе среќа следното првенство сеа ова не го ни глеам веке стварноо ми е многуу криво можевме ама ете ...
подобро 2ки да маваат отколку 3ки. пред малку пишав пост во кој се изјаснив дека пипан е крив, ама веднаш ме сватија погрешно. не велам дека не е и до кошаркарите ама повеќе е до Пипан. не ми е јасно зошто го остави бо да седи толку долго на клупа. никој и никој друг не е крив освен ПИПАН. догодина на еп ама без Пипан
Мене искрено срцево ме боли од вакви порази. Не направија среќни,полани. Оваа година лош старт. Полош завршеток. Малку судиите, многу невнимание.Лошо светло.Ниеден играч не се покажа толку како во 2011,на што се должи тоа не знам,плус уморот надвладува,а нема ротација на играчи.Имаа киксови.Одиграа и добро.Сепак многу фалеше. Македонија се сака! И сега и секогаш.Спортски да се поднесе поразов.И многу повеќе труд. Плус.некои играчи ќе си заминат.Се надевам Илиевски не,како и Антич не,се надевам и на Бо...Гечевски е разбирливо да си замине.Се отвара простор на млади нови сили! Некои нешта се случуваат само еднаш. Мк во
Ма не ми е жал за Антиќ, близнаците, Илиевски, а Гечевски не сакам ликот да му го видам.. Ама МекКејлеб!? Повеќе нема да го гледаме. Играта немам зборови. Неогранизирано, нестегнано, само од нас се очекува тоа. После и Литванија ќе победат и Србија ама ете ние ја оплескавме. И не, никој не ни е крив. Самите сме криви за се’. Преопуштени... значи не знам веќе што да кажам. Џабе се нервирам... Тука во МКД илјадници се тресат се нервираат а нив уво не ги боли. Ма да нема 1 човек на пречек кој се надевам нема да постои.. Ништо. Изгубивме се. Многу беа самобендисани. Си мислеа како лани ќе е се. Тоа што си надробија, тоа нека си јадат. Самите се криви. Ни судии ни ништо. Ја претераа.. Следниот пат се надевам пак ќе бидеме такви, секако без Антиќ, Илиевски, МекКејлеб сите ќе си одат. Нема да биде исто. Ама има нови таленти. Брчков, Костовски и др. млади. Може уште некое црнче да си земеме и пак да станеме на нозе. Ама ништо нема да биде исто. Никогаш.
Девојчиња, женски и жени мои мили немој да се нервирате и тагувате!Точно е дека очекувавме мнооооогу многу повеќе од нашите репрезентативци но кога ќе размислите сите како поединци си имаат кариери и клубови во кои играат.Битно е дека ги бодревме до максимум.И знам колку и да мрчиме сега пак за 2 години ќе бидеме нацтрани во прв ред пред тв и ќе викаме и урламе како и до сега.А тоа е бидејќи имаме големо кое простува и почнува секогаш од почеток.Такви сме си ние
Следното Еуро е за 2 години. За него ќе треба да се поминат квалификации. И тоа, без Антиќ, Илиевски, Гечевски, Чековски, а можеби и без Мекејлеб. Што сега? Одговорот треба да го има КФМ. Иситие оние кои без објаснување го сменија Марин Докузовски, човекот кој вчера во Скопје ја доби наградата 8ми Септември. Тоа се случува само во Македонија. Имаме тренер кој ни донесе 4то место во Европа, кој ја изгради оваа екипа, кој си седи во Скопје и добива награди, а нашите момци ги води словенец. хмм
Каква еуфорија и возбуда владееше пред две години,кога мислам дека сите беа дома пред своите телвизори.Па потоа на плоштад кога ги пречекавме.Ми недостига тоа. Оваа година,се' исчезна,и еуфоријата и победите.Навистина не играа добро како тогаш,но ете,тоа е,да се надеваме дека следниот пат нема да се повтори ова,дека ќе доживееме успех.