Премногу незаинтересирано играа...и некако ко сакати беа... Незнам но ни малку не ми се допадна тоа како изиграа..Да се потсетиме како само играа во Литванија...
Лестер Бо Мекејлеб и понатаму игра за Македонија http://a1on.mk/wordpress/archives/2...map={"10201156809694884":".UjHCkKVEA89.like"}
Браво бе, Борче. Така треба. Сега значи ја чекаме 2015? Нема проблем. Уште од сега ќе почнам психички да се подготвувам.
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuu! Вест На Денот. Те частам со Лајк, Лајк и пивце... и торта и пица Јееееееееј, душава ми се исполни!!!
Очекував многу повеќе, не сега да го бркаме тоа 4то место или медалот, ама барем во првите 6 да бевме....но ни на крај памет дека нема ни првата група да ја минеме. Многу глупи грешки...но тоа е тоа на грешките се учи, за жал некои од нив нема да се 2015 во репрезентација...но да се надеваме на нивен подобар тренажен процес, да продолжиме да навиваме за Македонија, и да чекаме нови победи.
Еве нешто што може да ве интересира http://tocka.com.mk/22/105127/zosto-ne-uspeavme-vo-slovenija-razgovor-so-marin-dokuzovski
Епа затоа изгубивме против Босна! После победата отишле да се пијанчат и следниот дека место да се одмореа и да тренираа, тие цел ден го преспале и резултатот искочи-пораз!
Бидејќи Антиќ,Илиевски,Гечевски и не знам таму кои други се откажаа,се откажа и нашиот Борче... ќе се најди ли некој како Борче друг? Не,не се раѓа...А да ме земат мене? Овој Ѓуроски шо игра во Америките нека повежба таму повеќе...ќе ни треба Не се издржва ова поќе,не се издржваааа....
Гледате ли кошарка годинава? Македонија - Грција Имавме одличен старт ама се сомневам дека ќе имаме и убав крај, не утепаа Грциве
sostavot e smenet ..dojde na podium nova generacija na maldi talentirani kosarkaki... stariot sostav e vishe star za igra i zatoa i se smeneti se si ima granica.. deckive gi postuvam i se nadevam deka nekogas ke se istaknat i ke im dojdat i nivnite 5 min nooo.. sepak iako se talentirani .. se premnogu neiskusni i mladi...i ne veurvam deka za brzo ke prosperiraat na teren.. za se nesto e potrebno vreme i iskustvo..lesniot uspeh nikogas ne bil na pocetokot na bilo koja rabotoa vo zivotot pa toa znaci i za niv ) Sekako im posakuvam srekja.. no ..tuka igra toa uloga i denot i sudiite... nesosmeno i da bese stariot sostav nie site sme svedoci dok ne ni iskoci srce dodeka gi gledame i dok ne rpeziveeme stres i na kraj da pobedime ne e interesna nitu edna utakica.. bitno e da se ima organicacija soglasnost i timska rabota ako se zadrzi toa ponatamu moze i ke sledi nekoj uspeh.. a za utakmicava da bideme realni imaat 7 nba igraci.. premnogu mi e dalecna pobedata od moja tocka so ovaa realnost ) SEPAK GOOD LUCK
Абе да има многу млади и неискусни ама сепак тука се и Владо Илиевски, Војдан и Дамјан, Самарџиски и уште некој од старата екипа. Ајде се надевам дека во второ полувреме дечкиве ќе се управват малку.
Не срамнија со земја арно си бевме 7+ на почетокот.. Тоа е тоа.. Ќе играме пак? Ако да со кој и кога?