Волку,волку уште овој и толку,уште овој и толку и така ние сите по ред си ги газиме .¤ *¨¨*¤.¸¸...¸.¤\ \♥ МАКЕДОНИЈА ♥ .\¸.¤ *¨¨*¤.¸¸.¸.¤* ..\ ☻/ /▌ / \ Имаку секоја чест за Словенците колку слатко ме изнасмееја.Играат 3 на 1 и кош не можат да дадат
Е ако беа старите правила, сега веќе полуфинале ќе бевме. Како и да е, ова ми се допаѓа премногу. Не многу напнување, организирана игра, одличен напад (а не само одбрана) и резултатот сам си дојде. Бо одличен, како и секогаш. Без Антич е многу потешко во одбраната, Антич е главниот столб. Илиевски прв пат да покаже што знае. Самарџиоски овој натпревар многу лошо. Се на се, ќе треба да ги утростручиме напорите за мечот против Русите, но верувам во нас. И да, независно кој ќе победи, кој ќе биди шампион, ова првенство ќе се помни по тоа што Македонците нанижаа 6 победи по ред, Македонците кои никогаш не постигнале никаков успех успеаа да ги победат големите кошаркарски имиња. Бидете горди, ова е неверојатен успех. Поздрав до сите што гледавте и навивавте и поздрав во нашиве навивачи. Најдобри се.
Зоза драга ако им удрила ваков ремет на словенците .... ? ! Собрани 4-5 на 1 тие вријат а оваа им се смее во лице ги ремети можам да замислам . Ииии знам јас што би направила да сум во нивна ситуација така да... Зозаааааааааааа давај знаци на живот !!!
Треба да се гордееме, браво за момците... Одлични беа и на овој натпревар, навистина неможам да најдам соодветен збор за да ја опишам оваа среќа и еуфорија.
http://www.youtube.com/watch?v=PnQtDM47 ... r_embedded Нашиот коментатор. Ние треба да сме горди на нашите момци, руламе.
Задоволна сум, презадоволна од нашите кошаркари! Сакам уште победи, сакам и Русија да ја згаземе, ептен ми прават ќејф победите на нашата репрезентација! Честитки и чекаме нова победа!!! Се надевам уште ќе се радуваме на добрите резултати!!! :up:
Сеуште се нема родено таква рапрезентација која може да ја сопре Македонија. Си се навикнав на победи, како мирно си ја примив оваа победа, чудо едно. Па ништо не ме чуди повеќе. Знам дека од најјаките нема појаки. М А К Е Д О Н И Ј А!!!
Момци,најдобри сте!!!! Од ова нема поубав подарок за 20 годишнината на независна Македонија!! Само така продолжете! Putin,here we come!
Па, па, па, све изгазивме!!! Алал им вера, момциве се Спојлер Едино лошо што се повреди Гечевски , се надевам во понеделник ќе може да игра, па и Русија
Мислам дека цела Европа ќе не замрази и нема да ни прости што толку ги ИЗГАЗИВМЕ сите Ама ипак мислам дека сега за натпреварот со Русија треба да се опуштат малце, пошо утакмицата што ќе ја играме после Русија ипак е многу побитна и треба за неа да се чуваат. Патем, морам да спомнам, дури сеа приметив дека овој McCalebb, остај што е јакичок па и згоден е, ќе си ќари некое убаво Македонско девојче изглеа Како и да е, браво момци, се гледа дека давате се од себе, само напред !
еве меееееееее абе фаците нивни ми беа посмешни отколку коменаторот на СиШпорт него да... Дечки они пцујат (јас во себе тооооо наши ) несмеем да писнам од секаде ечи пцуење... и да знаете нивна најупотребена реченица која беше: ајде бре на ајвараши ли ке се дадете,ајде еее мамето му црнечко (за Бо) демек он само бил јак..и ете го Илиевски и одма (абе на овој развод ке му даде нашава-нели словенска жена има де) а јас да бе да ке му даде али во кревет И така драги мои додека јас си славам на компјутер они во дневна пијат од мака (aleee aleeee )
ООООООООдлично!!! Илиески конечно се разбуди Ајде русинчина завршете ја работата ставете им крај на грчиштата вечерва
Срцки се тие ахххххххххххххххххх колку само сум гордааааааа во сева оваа депресија со ме има зафатено единствено тие ме орасположија Срциња МАКЕДОНСКИ
Нека ни е честито победава. Абе феномен сме ние, алоо! Верував дека ќе ги победиме, само малку ми е страв за во понеделник сега. Како и да е, БРАВО!!! а и разликата не беше мала Ама некако не ми се покажаа добро. Не ми беа некако во форма, или сум грешка. Ма, не е важно, важно е дека ПОБЕДИВМЕЕЕ!!! М А К Е Д О Н И Ј А М А К Е Д О Н И Ј А п.с жал ми е за Гечевски.