Браво за денес стварно немам зборови, најдобри смееееее Најдобри во екипата, а вооедно и мои фаворити се :Перо Антиќ и МекКејлеб Ајде со среќа утре пак да тепамееееееееееееееееееее Македонијаааааааааааааа
Како сум навивала цел натпревар, и како сум скокала на крајот. БРАВО за нашите кошаркари. МАКЕДОНИЈА НАВИВА ЗА ВАС ПЕЈАТ МИЛИОНИ КАКО ЕДЕН ГЛАС, МАКЕДОНИЈА САКА ПОБЕДА МИЛИОН СРЦА ЕДНА МОЛИТВА!
Огромна радост ни приредија,многу добро се поклопи со празников и месецов на независност!Она што ми пречи и што го приметив кај повеќето од граѓаните е дека се предаваат,као демек ја победивме Грција и сега ништо друго не е важно па макар и да изгубиме од сите други! е тоа е нашиот менталитет!! НЕ! треба да се иде со исто темпо и натаму,да се покаже борбеност на теренот и срцето да се остави на терен за што поголем успех..се надевам утре со оладени глави со Финска ќе не израдуваат повторно! Секја чест за оваа радост!
Македонија але але...Браво!! Како навивав бе еј..мислам комшиите ако сакате прашајте ги..Среќна сум..Грцине сега слободно нека се...
Чувство непроценливо. Која слика бев да видевте само, со чинивчето торта во левата рака, лажичката во десната, устава полна со торта (од возбуда само пикав, а заборавив да голтам ) и се дерам, а нели уста полна никој не ме разбира Имав среќа што онаа торта која беше останата во чинијата не ја послав на тепих Браво бре Македонче, БРАВО!
За разлика од фудбалската мизерна репрезентација, одлични се кошаркариве, алал да им е! Многу се израдував што ја поразија Грција, БРАВО уште еднаш! Први сме на листа засега, се чекаат следните натпревари. Поддршка!!!!
Најдобриот наслов за членок за денешнава победа,дефинитивно е на српската Б92. http://www.b92.net/sport/litvanija2011/ ... _id=539471 Зошто секогаш мора да чекаме други да не пофалат за да заблескаме самите? Секогаш мора да имаме признание ,за да се сакаме.Трагично. Дефинитивно сега ја имаме најјаката репрезентација од осамостојувањето. Пофалби и честитки за нив. А гушка посебно до МекКејлеб
Браво за Македонија,играа извонредно и драго ми е што изгубија овие гејовците од поранешна педерска република грција. Горда сум што сум Македонка и честито победа дечки да ни се множат .
шта речи а не поновити е дури денес се пробуди оваа патриотското во мене бе на 25 год го почуствував што мерак беше што кеф беше да ги видеш малагиве посерани како си одат ајде утре во 14ч сите пред тв спремајте се и да ги бодриме и да ја победат и Финска Алеееееее алеееее Македонијаааа Црнчето мое ке го барам по Ск да го гушнам и комшото ми (бивсши комшо ) Илиевски
Денес почувствував посебно задоволстово од победата. Ми измамија насмевка и гордост. Уште еднаш БРАВО момци, денес Македонија е горда на вас, но се надевам дека не само денес туку и секој следен натпревар.
Искрено не ги следам многу ама денес ги гледав и навивав со задоволство од мене имаат едно ОГРОМНО браво . Секоја чест нека продолжат вака па ќе ги гледам почесто . Денес ми наполнија и душа и срце бре ептен многу.
Е алал да им е ,ми го направија кефот денеска Бацки до батковците и најголема поддршка ! Rock 'em all,souljaz!
Едно име имаме во душата го носиме за тебе живот даваме МАКЕДОНИЈООООО Грција пази МАКЕДОНИЈА те гази..!!!! Ајде утре со Финска..
Уф прекрасен ден, прекрасно е ова чуство, прекрасно е да шеташ низ градов и да гледаш насекаде развеани знамиња, прекрасно е да се смееш со сите луѓе ко мислиш на лото сте добиле, прекрасно е да застануваш луѓе и да се сликаш со нив само зашто имаат знаме на себе, прекрасно е да частат во кафулиња само за една победа, прекрасно е да се пејат песни на собири и во дискотеки за Македонија, прекрасно е да се величат 11 фантастични талентирани момци и сето тоа само за една од најголемите победи во нашата историја. Едноставно денес е прекрасно да си МАКЕДОНЕЦ!
Epten bea dobri,ja imaa cela podrska od makedonija,doma site bevme vo dresovi crveno zolti inavivavme na cel glas,sepak mislam deka najgolema uloga ima Toseto nas Gecevski, a pozdrav I do crnceto se pisalomaledonce samo da ne bide Napred nasi!!! Odlicni ste!!! P.s pero antic mora postegnato da igra,koga saka da bide dobar,odlicen e na momenti zabusava,mora da bide jak centr eden ni e,samardziski ne tolku naj naj b(todor go stedat,ligamentot mu e pred kinenje)
Ааааа Б-Р-А-В-О Сосема неочекувано. Мене ми беше страв пред да почне, оти Грците нели фаворити. Ама Ајде да видиме денес што ќе направат со Финска.