Брее да ти се пљукнам у русиве, абе не ни даваат да поминеме, 3 на 1 ќе му се нафрлат, белзи ниедни бел ден да невидат. Спојлер Леле се распцув и јас . Ама ни појде со тројкиве, Антиќ и Чековски по 2 - 3 дадоа, и само 3 разлика е.Ајде момци дајте се од себе стигнете ги белциве .
Прејаки се Русиве значи, успеваат да поентираат покрај нашата одбрана. Вистина се познава зошто се единствена непоразена екипа на првенствово, одлични се. Но нашиве се повеќе од одлични, мислам досега дека вака не играле, значи секоја му чест. Вака да игравме против другите екипи +30 ќе ги тепавме. Подобрени се во секој случај, барем во шутот. Забележувам инаку дека Русиве играат поагресивно. Нашиов тренер може да излезе со тактика нашиве да изнудуваат лични, така можеме поенчиња да лапнеме. Кириленко е доста агресивен, на него посебно ова. Соколов никако да не се остава во игра, бавен е, и не успева некако да се вклопи, подобро е нека паузира мечов. На Бо никако да не му се дава да биде креатор на играта, Илиевски нека си ја брка таа работа. Одбраната колку и да ни е јака, превисоки се Русиве, имаат голем број офанзивни скокови. Јас да сум би играла на бројни пасови, не на влегување зошто се високи и блокираат. Треба да се игра на подавање се дури некој не остане сам и да шутира, нешто каде што не би можеле да не блокираат. А и Русиве се во предност што ротираат играчи, на секои 2-3 минути замена прават, нашиве 5мина се цело време стандард и пак успеваат да играат, алал да им е. Ние да имаме на располагање толку играчи ќе ги смачкаме. Бетар од тренер сум Девојки имаме шанси за победа, победа која би била поголема од се, ПРВИ би ја победиле непобедената Русија. Само не треба да губат концентрација. Ајде МА КЕ ДО НИ ЈА!!!!
прв пат на натпревар да изгрицкам нокти .... леле ајде ајде, само уште минутка време, леле ајде една 3ка!!!!!!!!!
не јајце, испилено пиле снесов Ајде бе, ајдеееееееееее!!!!!!! леле ако победимееее леле, ајде ајде ајде ајдеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
лелелеллеле срцев удар ќе ме стрефи. Сто пати рипнав од фотеља. Ова русиве аман машини бре. ПМС и натпревар не иде заедно Ќе го изџвакам даљинсково аман edit: ааааааааа не ми се верува Сепак, јас си се гордеам со овие нашиве, стварно добро играа, не добро а страшни се еј. Со толку мала разлика, 4-3 поени ништо не е м’штинки убај. Борчета како ни го чуваа да не мрдне јадното, тоа пак рипка, рипка и татко ми се уби од смеење.