E да ти се плукнам во судиите, мислам го претераа! Една секунда да им вратеа ОКЕЈ, ама ДВЕ?! Срамота за судиите! Како и да е нашите се бореа до крај!
Нема да победиме. Да не сте крекнале, какви се такви се, наши си се. Ќе врескаме со Литванија, ајде. Не дај Боже муцињата да сте ги собрале поради поразов, и во добро и во лошо на следните ќе им го растуриме кошот.
А добро по кое правило им вратија воопшто секунди?????? Не е фер стварно! Да цркнат судиите да даде господ!!!!!
УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ Ама се изнервирав А Сега ние за кое место ќе се бориме???? Ќе можеме таму 3/4 барем???
Јас само ќе кажам дека ЗАМРЗНАВ, чисто останав без зборови кога даде тројка. Целата еуфорија во мојата фамилија одеднаш се претвори во молк, ама она КОМПЛЕТНА ТИШИНА
DAMN!!! WTF?! Аууууу кои сељацииии. Какви се овие судии бе? Сељаци! Им ги поклонивме. Не е фер. и пак ќе речам СЕЉАЦИ! Не прифаќаат пораз. Си го покажаа лицето! Какви судии?! Тоа ако се судии, јас сум Мадона. Ма со таа топката по глава! А како го бутнаа Бо? Цццццццц Спојлер се извинувам, посилно е од мене! едит: Ма штом ги победивме Русите, и Литванија ќе ги победиме!!! Не, јас не ги признавам тие поклонети секунди. НЕ!!! НИЕ ПОБЕДИВМЕ. Најдобри сме. Оние кои не прифаќаат пораз, нека им служи за чест!
Алал да им е на нашите. Направија минимална разлика со досега непобедена репрезентација! Секоја чест! Наша гордост се тие. Како што еднаш кажав, независно дали ќе ја победат Русија или не, тие се наши херои! Се бореа до крај. Не смееме да бидеме разочарани од нив! Среда е пред нас! Среда и Литванија... Никој не вели дека нема да ги победиме нив!!
Лелеллелел штета.. а судиите како можеа да го вратат времето не мие јасно .. На среќа победија русите, то е то.. Остануваме најдобри !!
Браво за нашите!!!!! А овие судииве педер до педер! Од 00.7 им вратија на 2.05! браво , идиоти судиски!!!! Ама добро, добро изигравме! браво за нашите!
Не се случува ништо сме изгубиле изгубиле и така и така одиме понатаму секако ќе беше подобро да победиме , но тоа е тоа изгубивме и треба повторно да биедме со нив бидејќи веќе направија и премногу за нас , за Македонија!!! Честитки и големо Браво за Антиќ, Лестер,Чековски и остали. Срцево ми пукна , ептен беше неизвесно се до самиот крај!
не беше фер што им вратија толку секунди!! Ама сепак подобри бевме! Ауууу!!! Изглеа не е толку голема Русија колку што е на картата! Нека не се секираат - ЌЕ ИМ ВРАТИМЕ ВО ФИНАЛЕ!! (Ако дотуркаат они дотаму)
Јас тамн скокав од радост кога остана 0.7с,кога гледам им вратиле 2 секунди. Ама,видовте ли дека не се радуваа Русите,се радуваа,ама не до толку. Сепак,честитки до нашиве. Што е ова со коментариве,не можам да го пратам мислењето
Како и да е боље сме од нив Нека им се серат сега на тие 2 секунди, инаку без нив, немаше да победат! ние сме реалните победници, остајте ги нека се порадуваат малце