Македонија може да изгуби само со помош на судиите... никако на друг начин! Браво момци одлична игра!!!
Нееее крајно безобразно не бе не ми се верува уште не можам да се совземам.Како да прифатам пораз на ваква машка игра.Браво за нашиве браво Како да кажам лошо на некој,како да лафам за инает кога игравме совршено.Ова ја сметам сепак за наша победа.Ваков противник Русите одамна не беа видели. А судијата секако дека ке влечи за Русија инаку ќе требаше да се пресели на Сибир
Офффф да ти е*ам русите да ти е*аб, белци еден бел ден да не видат, сонце да не ги огрее оној Муња муња да го удри бе, зашто го вратија времето бе сељаци ниедни копиљари, на 00:7 беше тие судиите на 2:04 го врадија бее еејјјјј прости!
МИслам дека во живот немам кажано волку пцости, колнење, пцуења и незнам што СУДИЈА ПЕДЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ама ништо не е изгубено. Уште имаме пред нас На овој натпревар има само едни победници, а тоа се нашите БРАВО ДЕЧКИ И САМО НАПРЕД!
Леле п*дерска игра, срамота уаааа за судиите, нокт си скршив во нервоза и од возбуда, аааааааа... Браво за нашиве лавови, одлично се држеа до крај
Нашите беа предобри. Се држеа до крај. Мислам дека не беа фер со времето. Судиите претераа. А Русите победија на среќа, а не дека се многу јаки. Кириленко бил многу јак? Би се подразмислила прво. Жими јакиот, никаков го немаше цел натпревар. А вие момци само напред. Најдобри сте. Покажавте дека можете и дека не се предавате толку лесно.
уааа Русијааа леле, се изнервирав до максимум, јас што никогаш не сум се замарала со кошарки, што не ми било гајле, сега спиздев брееее!!! уф, многу ми е криво! ајде да им беше заслужена победата ок, немаше да ми биде толку криво! Ама вака, местенка, со 0.07 немаше да имаат време да прднат, па камо ли кош да дадат ружни ни едни, ама беа грозни
Македонци ние сме многу горди на вас браво кошаркари !!!!! Антич те сакам бе човек , те сакам !!! И тебе McCalebb !!! Судија педер
http://www.youtube.com/watch?v=Q-rITLlY2_I Ќе се видиме во финале Додека ние ќе го дигаме пехарот, дотичните судии ќе дигаат нозе после сусретот со некоја глутница Црнци! Пу јазк бре! Ќе се видиме, има дана за мегдана....ајт со здравје
Значи секоја чест за нашите кошаркари, постигнаја одличен резултат !! Она што неможам да го сфатам и искрено ме нервира е тоа што многу од нас не умеат да прифатат пораз, тоа е тоа некои се подобри некои послаби одма почнаа со статусите на фб :русите п*дери, судиите едно судиите друго
Да надополнам нашите играја одлично, се бореа.. Големо БРАВО за нив и пак неможам не не не посилно е од мене какви судии бе човеку аман ме изнервираја .. џубриња
Само можам да кажам дека сме најдобри и најдобри ке останеме...Само тим како нашиот што игра со срце и душа е вистински победнички тим...Браво наши!!!
И сеа јас како НЕ толку писмен за овие работи да си прашам....Македонија оди понатаму или ова е елиминација?
Браво ,изиграа предобро,и беа подобри од русиштава вошливи,ама мора да улета некој судија ПЕДЕР и се да заебе... Како и да е,за нас се најдобри и ќе останат!!! И ние,прифаќаме пораз, ама не прифаќаме МЕСТЕНКИ!!!
ДА ТИ Е*АМ СУДИИТЕ ДА ТИ Е*АМ! КАКО БЕ, ЌОРИ ЗАРЕМ БЕА ДЕКА НАМЕРНО ГО УДРИ БО НАШ??? ОД КАЈ ИМ НАЈДОЈА + НЕКОЛКУ СЕКУНДИ?!?!?! ТУРКАЊЕТО ГО ИЗРАЧУНАА?! МАКЕДОНИЈА НЕ МОЖЕШЕ ПОИНАКУ ДА ИЗГУБИ, ОСВЕН СО ПОМОШ НА СУДИИТЕ! МАКЕДОНИЈА ИМА МОРАЛНА ПОБЕДА ПОСЛЕ ДЕНЕШНИОВ НАТПРЕВАР! СЕ ГЛЕДАМЕ ВО ФИНАЛЕ БЕ, СЕ ГЛЕДАМЕ. АМА ТОГАШ НЕМА ГУБЕЊЕ. КОШАРКАРСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈО, ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ХЕРОИ!
Јас не ја признавам оваа нивна победа. Стварно педерски беше ова. Ептен. Демек јаки биле. Ма*е голо, јаки. -.- Во живот олку не сум пцуела. Едит. ЕлеМентал,да, одиме натака.