Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонска кошаркарска репрезентација

Дискусија во 'Спорт' започната од rossonerka, 1 септември 2011.

1. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Ауу, не да ежи клипов
    И музиката е погодена - ТОП
    Ако некој не е горд во моментов не е МАКЕДОНЕЦ
    Според мене ние немаме изгубено ниту една утакмица. Ние сме победници!!!!!!!!
    И се гледаме во финале 8)

2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Утре во 19.45 пред да почне натпреварот ќе си го пуштам видеово, подобро од лексилиумче е!
    Јас не само што се наежив, очите мене ми се насолзија, плачка :lol:

И браво за потегот на владата за 150те навивачи утре во Литванија што ќе одат. Иако се тоа веќе познати партиски луѓе сееедно гајле ми е ако сакаат и пратениците нека одат. Битно ќе се веат утре знамиња, ќе се навива.
    Море а ако одиме полуфинале, јас мислам дека тој меч нема да го преживеам :lol:

И малку фотки 8)

то е то, игра со чисто срце и душа, само за Македонија ...

На dancing.queen, eutixismena, la-chicka и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297

dali deneska posebno sum nostalgicna ili neznam sto e rabotava no uspevate so klipot da me rasplacite,da posakam da letnam i da bidam vo Makedonija ;(

bravo za vladata so potegot da im odnese navivace na nasite...veruvam deka ke bidat presrekni i deka toa epten mnogu ke im znaci....a jas utre idam na kolo srece i davam 20 evra za Makedonija deka ke ja pobedi Litvanija...koeficent e 4.80 vredi vredi....ale aleeeeee napred Makedocinjaaaaa :angel:

[mod-kirilica:jqu6za5z][/mod-kirilica:jqu6za5z]

На sweetyears, Miss-Independent и Smilly им се допаѓа ова.
  4. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.445
    Допаѓања:
    22.875
    За време на натпреварот со Русија мислам дека нервите си ги искинав, посебно на крајот! Многу се нервирав! Го гледав со дечко ми и неговото друштво во едно кафуле во нивниот град, сите со знамиња, навиваат, викаат, адреналин и возбуда 100тка, имаше и тапани и се организирано. И токму кога требаше да биде крај, го вратија времето. Наеднаш сите пцујат, се дерат, случајно го скршија и лустерот и неколку чаши по масите.
    Ама ајде, така требало да биде. Игравме со срце и душа, вистинска гордост! Се надевам утре дека ќе победиме. А и да не, кошаркарите се нашите јунаци, дефинитивно! Единствено за време за натпреварите, срцата на сите Македонци чукаат ко едно! Едно огромно браво! :clap: :clap: :clap:
    ГОлем плус и е ова на владата, баш супер што овозможила 150 навивачи да отпатуваат во Литванија!

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  5. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    не ја признавам победата не русија за мене важи резултатот Русија 60:61 Македонија
    ајде ке видиме што ке биде вечер

6. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
  7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Кој вечер нема да навива за Македониа е педер како рускине судии.
    Напред Македонија и нема потреба да пишувам во темава дека сме со нив, веќе јасно е .
    Тие се нашите херои, тие се нашите идоли, камо да можеа да ни ги прочитаат постовиве ќе се почувствуваа така важни и горди што верувам дека и сега се, ама да можат барем малку да ѕирнат во социјалниве мрежи да ја почувствуваат магијата од напишаните зборови на своја кожа, сигурно ќе ги возвиши и ќе ги направи најсреќни спортисти на светов. [​IMG]

На sweetyears и Smilly им се допаѓа ова.
  8. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Бо е срце! :inlove: Уфф шо е убав, црнче едно.

Во врска со анкетата, ФИБА имаат грешка направено. Ние не сме FYROM, ние сме Republic of Macedonia. Да си знаат.

Едвај чекам 20.00ч.
    Драматично ќе биде, имаме повеќе шанси за победа, а сме и фаворити.

Црвена, црвена боја ми е најмила,
    за тебе пееме
    Напред Македонија!

http://www.youtube.com/watch?v=NZAnU9Jf ... re=related

Але, але, але, але

На Smilly, macysh и GarpovaV им се допаѓа ова.
  10. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    Напред борци,вие сте нашата гордост! :) :bow: :up:

Редовно ги пратам натпреварите,и горда сум што сум македонка.На крајот на секој натпревар сум со насолзени очи.На секој! На секоја наша победа плачев од среќа,а на загубата од Русија плачев од неправдата која ни беше нанесена.
    Браво момци,незаменливи сте! И колку и да промашува и одигра некој лошо,немам срце да кажам лош збор за ниеден.Толку ме фасцинираа,воодушевија и направија горда што треба вечно да им бидам благодарна.Вечно!
    НАПРЕД МАКЕДОНЦИ! Без разлика на резултатот кој ќе го постигнеме,јас знам дека пак ќе бидам подджувач на нашата репрезентација, и ЗНАМ дека пак ќе плачам на крајот,знам! Многу ме трогнуваат последните натрпревари иако не сум воопшто лигав тип (изгледам ладнокрвно),што да правам :worried: :tmi:

Со нетрпение очекувам да започне борбата Македонија-Литванија! ]:) ]:)

На seksi му/ѝ се допаѓа ова.
  11. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Леле,срце не ми трпи до 20:00 :@ едвај чекам.. :)

12. bobby.pin

bobby.pin Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    29

И менее !! Со позитивна мисла.. и само напред!

13. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Напред Македонија..Можеш ти ајде.. Секогаш кога гледам сама кошаркариве победуваат.Е затоа денеска сама пред телевизор :muscle:

14. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Многу ми се допадна реченицава и морав да ја споделам...

Додека другите се надеваат, ние се бориме, додека другите играат, ние победуваме, додека другите имаат поединци, ние имаме тим, другите немаат што, ние имаме македонско срце. МАКЕДОНИЈА!!!! ♥

И да, вечер одиме на победа... Уффф колку сакав да бидам член на навивачките групи Комити Вардар или Фемили МЗТ(бидејки од нивните редови се одбрани 150 навивачи што заминаа), да ги бодрев нашите кошаркари... Ама ветувам дека вечер толку силно ќе навивам и ќе вриштам што до таму ќе ме чујат... ПОБЕДУВБАМЕ!!! :D

На Tinker-Bell му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Уф и мене срце ќе ме стрефи. :D
    Напред македончиња, сите ве сакам! :inlove:
    Особено Антиќ. :P :mm:

Инаку дали вечер има на видео бим на плоштад? :)

16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Абе ќе ги тепаме, чим Русија ја тепавме светска сила што важи и Шпанија од неа губеше 30 разлика, Литванија ќе ја мачкаме на леб ]:) .
    Само тоа што се домаќини ќе има далавери ама ништо не е тоа :muscle:

17. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    чипсови,пива,масичево понастрана :) пустено на 20 (погласно неможе има ред и мир во оваа зграда пих ) пред тоа едно дизапанче (се шалам) и почнуваме...едвај чекам брее да почне....уффф кога ли ке дојде 20ч... успут на цела утакмица едвај чекам и да му слушам секси гласот на коментаторот Давид Чудин ххиих

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Јао САФРА ме фаќа.
    Не не, ова не е нормално колку при срце ги зимам натпревариве, млада ќе си умрам за спортистиве наши :lol: Значи пред црква се прекрстував, не влегов зашто требаше околу 20 свеќи да палам за сите кошаркари, тренери, лекари, физиотерапевти и татко ми не ми даде да влезам ;(
    Ама ако они ќе победат. Нели нели? Ќе победат бе да.
    Одам да дремнам ама пак не знам дали ќе заспијам, не ме држи место мене.
    Вечер па за тие час и половина јас ако преживеам добро ќе е.
    Ајде со среќа момци се читаме по натпреварот.

Има има над теранова е се гледа секој натпревар, вечер знам доста луѓе што ќе одат.

И да има теми на други форуми и по ФБ што би направиле ако Македонија победи :) И се даваат супер ветувања, трчање гол на плоштад, бањање во фонтана, жени ќе соблакале блузи, некој вети тетоважа со лавови и македонски знамиња и така. Па може и вие да си ветите нешто, за поголем адреналин ајмо 8)

На la-chicka и Smilly им се допаѓа ова.
  19. femina989

femina989 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    14
    Аххх, не можам да дочекам до 20:00....ќе биди ова добра игра...и осеќам дека одиме во полуфиналеееее !!!!

20. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Ќе има да ги згазаме!