ќе победиме што ако се игра во литванија видов една група на фб еден црнец имаме во душата го носиме....
pa malce ni se sansite ali sepak nie ke navivame za makedonija...leleeeeeee kolku sakam da pobedi bas vecer [mod-kirilica:1ssygt6m][/mod-kirilica:1ssygt6m]
Одам во кафиќ, ќе си јадам кикирики и ќе си пијам пивце и ќе си гледам и ќе си уживам во денешната победа на Македонија. Во случај да се случи како претходниот пат како со Русите, земам пиштол, фаќам авион и право Литванија. Ќе убивам педери де Ајде НАШИ, го можете ова. Верувам во вас!
Ветувам и мислам дека ќе ме заболи грлото од викање и навивање. На секој натпревар, мене грло ме боли, ама акоо!!! Ќе ги победиме.
Можеби "мали се шансите" но срцата им се големи. Кога играат за Македонија, не постои никаква пречка. П.С. Какви мали шанси, те молам. Кога ЈА ПОБЕДИВМЕ Русија, која немаше ниту еден пораз. Зошто поразот од Русија не го прифаќам.
zosto?? ma mislam tie se doma ali sepak nie ke bidime za nasite [mod-kirilica:8pmdrjrg][/mod-kirilica:8pmdrjrg]
НИШТО НЕ ТЕ ПЛАШИ МАКЕДОНИЈО НА ОВОЈ БЕЛИ СВЕТ!!! http://www.youtube.com/watch?v=GTLTXIdweZo Не ме држи местоооооооооооо ааааа ајде нека доаѓа 8 и да види светот која е МАКЕДОНИЈА! Ќе ги мачкаме?! -Ќе ги мачкаме!!! Ќе ги јадеме?! -Ќе ги јадеме!!! Вечерва ќе има милион срца, една молитва! Сите скопјани после победа обавезно на плоштад!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Кока Кола навива за Македонииииииииија!!!! http://www.facebook.com/cocacola?sk=wall 34 милионски лајкуваната страна официјална од Кока Кола има статус за Македонија. Идеме на победа него како
Значи не ме фаќа место, ептен сум возбудена за вечерашниот натпревар! Верувам во нашите момци, тие го можат тоа, да ни донесат нова победа на која сите ќе се радуваме бескрајно. Сакаме победааа
Да ви кажам право, јас бев изненадена од играта со Русија. Страшно добро им париравме, а верувам и дека ќе победевме, да не се случеше тоа што се случи. Додуша, за мене русите изгубија, така да... Што се однесува до литванците, имам некое фино претчувство дека ќе ги победиме. Единствено што треба да направиме е да навиваме како што навиваме пред дебилниот пораз со Русија. Значи, денес идеме на победа!!! Моите крајни проценки би биле дека Македонија ќе заврши на второто или третото место на ова првенство.
Шпанциве не се нормални. Не се, жими се. Се сакам, освен тие за противник. Видете го резутатот против Словенија, го гледам мечот, ги отепаа. По мое прваци ќе бидат.
МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА АЛЕ АЛЕ Ајде ситно е веќе, прогнозата покажува дека за помалце од два часа Литванија ќе доживее неверојатен пораз
Ауу неможам да дочекам. НАПРЕД МАКЕДОНИЈА Верувам во момциве, верувам дека ќе ги победиме (освен ако судиите не направат некоја глупост).