ТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО МАКЕДОНИЈА БРАВОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
ТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО БРАВО ДЕЧКИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
ааАААААААААААААААААААааААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕЛЕЛЕ НАЈДОБРИ СМЕ,НАЈДОБРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа не ми се веруваааааа браво дечкиииииииииии МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААаааааа ЈЕСССССССССССССССССССССССССССССССССССС!!!! Знаев дека не треба да се губи надеж! Баш на колена литванциве глупи, не им помогна ни помаш на судиите, јЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееее
ТОА Е ТОА ШТО ГИ Е*Е НАШИТЕ КОКОШКИ А НЕ Е ПЕТЕЛ БРАВО МАЧИЊАААААААААА ВЕ САКАМ КО ДЕЦА МОИИИИИИИ Едит. Спојлер Ајмо мама 100 еура!!!!!
ТОООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!! Загрздавев, како што кажав. Неможам да зборам, се дерам со оној глас што ми остана. Еве со ова наплаќаме на Русите-глупаците! ТООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!! БРАВООООООООО!!!!!!!!!!!! СО ВАС СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!! Најзаслужни беа Војдан, Илиевски и се разбира МЕККЕЈЛЕБ!!!!!!!!! SHOW MUST GO OOOOOOOON!!!!!!!!!!!!! На крајот беше најисцрпноо. Леле неможам да си го опишам чувството во мене, а ни никој од нас неможе!!!!!!! МАКЕДОНИИИЈАААААААААААААААААААААААААААААААА http://www.youtube.com/watch?v=X-dYN2Nztys
МАКЕДОНИЈАААААААААААААААААААААААААААААААААА ВО ПОЛУФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОАААА Е ТОАААААААААААААААААААААА БРАВООООООООООООООООООО