ууушшштеее еднаааааш М А К Е Д О Н И Ј А !!! АЛЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ PROUD TO BE MACEDONIAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СКРЕНАФ БЕЗ ЗАМЕРКИ ВЕ МОЛАМ
Аууууууу морници ме лазат МАКЕДОНИЈОООО!!! Ги тепавме домаќините! Аууу кој пораз е за трикратни првациии !!! Аааааааааааааааааа !!! Пресреќна сум! Ечи градов од свирежи, петарди, огномет !! Ве сакамеееее !
И ИСКРЕНО, ВОЈДАН И БО НИ’ СЕ НАЈЗАСЛУЖЕНИ! ДЕФИНИТИВНО! ЗАР МИСЛИТЕ ДЕКА Е СЛУЧАЈНОСТ ШТО ПЕРО ПОСЛЕ ТОЛКУ ОБИДИ УСПЕА ДА ДАДЕ ТРОЈКА ВО ПОСЛЕДЕН МОМЕНТ!!!!
И против судии и против публика и против обезбедување и против бивш европски шампион! Па кој го може тоа бре? Само МАКЕДОНИЈА! И да Владо Илиевски мен оф д меч! Да не слушнам лош збор против него
ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Никогаш не било појако низ град!!! Прв пат во живот се радувам читајќи статуси на ФБ кои звучат исто а ми го исполнуваат срцето како никогаш досега!! ФААААААААААААААААААК!! Момците ни се ѕверови!! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!! Сакам да вриштам и плачам и скокам и..и...се`! ЈЕЕЕЕЕС!
ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ОЛКУ ВО ЖИВОТ НЕМА НАВИВАНО КО НА ОВАА УТАКМИЦА. Сега уште Шпанците, не губиме надеж АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ. :up: Многу сме јаки, многу сме јаки. Илиевски цела утакмица ме нервираше 5 пати го опцув дека е себичен и дека не додава дека многу го троши времено, ми се чинеше топкана цело време е во него и баш пред да ни истече шутираше и никако и никако кош да стави и туку кога најмалку очекував дека ќе погоди ОП тројка и изненадување за ситеее Македонија во полуфинале, Илиевски не извади, срце . Браво за ситееее! Браво за нас, браво за МАКЕДОНИЈА, МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА !!!!!! ААААААААААААААААААААА, НАСМЕВКАВА НЕ ЈА СИМНУВАМ, МНОГУ МЕ НАПРАВИЈА СРЕЌНА, СЕ ГЛЕДААТ ЕМОЦИИВЕ И ВО ПОСТОВ. ААААААААААААХ ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е--Е-Е-Е.
Ма цареви,браво,им покажавме кој сме што сме. Погорда во живот не сум била!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Веднаш си ставам аватарче од нив,кој ја е*е Ева,ова се моите херои!!!!!! БРАВО!
КОЕ ЛУДИЛО СМЕ! Шо би рекол Влатко Илиевски: Leleee leleleleee lele sto napravivme...Leleeeee!!! MAKEDONIJAAA!!!! Lele, sto e ova lugeee!!!!!
Браво момци, браво!!!!!!!!!!!!!!!!! БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не знам што повеќе да кажам, шамар за домаќинот е ова, што вика коментаторот!! Браво!!!! Полуфинале, полуфинале, јееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ова е и подобро од е*ената, гнасна победа на Русија!!!! Антич, Илиевски, Самарџиски, Стојаноски, Гечески, МекКејлеб, Докузоски, Трпески, Чекоски, Соколов, Навивачите, тренерите!!! Сите!!!!!! Браво!!!!!!!! МАКЕДОНИЈА!!
Колку сум среќна!!!!!!!!!! ЌЕ ЕКСПЛОДИРАМ ОД РАДОСТ !!!!!!!! СРЦЕВО ЌЕ МИ ОТКАЖЕ !!!!!!!!!!!!!!!! НЕ МОЖАМ ДА ВЕРУВАМ !!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ СМЕ НОРМАЛНИ !!!!!!!!!!!!!! ГИ САКААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Златото не ни бега. МАКЕДОНИЈАААА!!!!!!!