Океј се потсмирив, да искоментирам сега. Прво и основно, олку не сум рикала уште од времето кога имав 6 години и братучеда ми ми го украде сладоледот. Рацете ми се тресеа, сакав овде да напишам едно ААААаааааааа но не можев, не само рацете, цело тело ми откажа. Сеуште не ми се верува каква контракција добив кога Антич се влечеше по подот, не пуштајќи ја топката. Сеуште не ми се верува како Бо сам им продре на толку играчи. Сеуште не ми се верува дека Војдан даде толку тројки. Сеуште не ми се верува дека Илиевски изигра онака како што доликува на еден ветеран. Ова се моменти каде што не можам да зборувам за тактика, за игра, за фаули, за чекори и за слободни фрлања. Ова се моменти кога само можам да се заблагодарам на Бога што живеам во ера каде Македонија ја пишува за прв пат историјата во кошарката, каде што сите навиваме, се поддржуваме, плачеме и се радуваме заедно. Па и уште мојот омилен спорт е. Ова никогаш не се случило, секој дел од телото да ми трепери, да не можам да се воздржам, да сакам да ги гушнам сите по ред. Што и да се случи понатаму, што и да биде, МАКЕДОНИЈА е она што ја одбележа оваа година кај мене, она што ме натера силно да се насмеам кога кажувам од каде сум, она што силно ме натера да се лупнам во гради. Кошаркари, вие сте нашата гордост, И КОГА ЌЕ ИМАМ ВНУЦИ ЌЕ ИМ КАЖУВАМ ЗА ВАС И ЗА ДАЛЕЧНАТА 2011 КАДЕ РАСТУР ПРАВЕВТЕ.
Не не неможам да опишам што чувствувам треперам целата од возбуда се препотив повеќе пати од нив!!!!!! Задоволството ми е на ниво!!!!!! Солзи радосници ми течат. Горда сум, ГОРДАААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! П.С. Темата е преплавена, натискам испрати и секогаш се најде некој да ме превари!
Јас мислам да прати премиерот Груевски еден авион навивачки од Фемина, па дури тогаш ќе видат кој ја сака и кој ќе ја бодри МАКЕДОНИЈА
Поздрав до Литванците со песната: ДОМАЌИНЕ, ДОБРИ ГОСТИ ТИ ДОЈДОA! СЕКОЈА ЧЕСТ! СО СОЛЗИ ВО ОЧИТЕ,КОНЕЧНО МОЖЕМЕ ДА КАЖЕМЕ ДЕКА СМЕ ГОРГИ МАКЕДОНЦИ! ПОВТОРНО СЕ НАЈДОБРО И САМО ТАКА ДО ПОБЕДА! ИАКО СМЕ ТУКА,ОД ОВДЕ КЕ ГИ БОДРИМЕ НАШИТЕ КОШАРКАРИ! БРАБО,БРАВО И БРАВО!!!
Мислам дека волку возбудена не сум била НИКОГАШ во мојот живот. Плачам, рикам како магаре, навивам, се препотувам, скокам, трчам... Браво македонци! Го оставивте срцето на терен, им покажавте кои сме! Со вас сме до крај! Ајде петок се чека да развалиме! АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
хахаха Македонија против Литванија, публиката и судиите БРАВО МОМЦИ! БРАВО!!! НАЈдобри Војдан, Дамјан, Перо, Предраг, Бо(рче), Чеко(вски), Сокол, Владо - ЅВЕРОВИ СТРАШНИ СЕ кога викав цела Литванија ќе плаче
КАКВО УБАВО ЧУВСТВО МАКЕДОНИЈА Е ПОЛУФИНАЛИСТ. ПРАВДАТА ИЗЛЕЗЕ НА ВИДЕЛИНА РУСИТЕ ГИ СПАСИЈА СУДИИТЕ НО НЕ И ЛИТВАНЦИТЕ.МАКЕДОНИЈАААААААААААААААААААААААА
Пак да дополнам, поздрав со Литванците со песната: http://www.youtube.com/watch?v=m1ldYCziS0s Еве ви и група : Поздрав до Литванците со песна: ДОМАЌИНЕ, ДОБРИ ГОСТИ ТИ ДОЈДОA !
Ќе го преженам не е проблем !!! Баш коментирав и во СДК . Кој поглед го има .... И како игра мммм Треба да сме годри што имаме така добри кошаркари кај во игра кај во изглед Ма каков син доаѓам го зимам и си одам !!! Зборам за Антич . Ако треба и на сила ќе го одвлечам . Иако е два метра и бурек ми јаде на глава
ех кога би било тоа на јаве можно прва се укрцавам и идам да навивам мислам сите ќе ги надвикам, обожавам да навивам!!!!
Бога ми, сега сме страв и трепет сите ги победивме најдобри сме иако се сите против нас сега ова треба уште поголем поттик да ни биде за понатака,позитивна мисла и се е како што треба
ЈЕЕЕЕЕССССССССС!!!!! Последните 11 секунди едвај ги преживеав, кога запреа на 0.5 сек агонијата не се издржуваше повеке до моментот рекоа топка за македонија и кога се шутираше слободното фрлање тогаш срцето ке ми излезеше од среќа !!!Солзи радосници БРАВО ја поздравувам Мк репрезентација http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY&ob=av2e
твитер е преполн со критики и пофалби за Македонците... некои велат hate некои честитаат .. шпанците не се бројат , тренд сме моментално кај нив
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO МАКЕДОООООООНИИИИИИИИИИИИЈАААААААААААААА!!!!!!!!
војданче дојди земи ме, носи ме кај сакашшшшшшшшшш! уууууууууу колку е совршен и колку неописливо добро изигра денес! прегорда сум, на сите, само пофалби!!!