На крај на светот бар да се чуе овој глас Нека се јави ако е некој подобар од нас. На секој наш натпревар, за секоја наша победа Во еден глас ќе викнеме НАПРЕД МАКЕДОНИЈА. Црвено жолто обоен вечерва е целиот свет Мора да победиме, КОЈ Е СЛЕДНИОТ НА РЕД? На секој наш натпревар, за секоја наша победа Во еден глас ќе викнеме нНАПРЕД МАКЕДОНИЈА. АЛЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... МАЕДОНИЈААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!
неможам уште да се смирам браво за тројките на војдан! браво за играта на меккелеб,исто така за антич,илиевски и сите останати,единствено чековски ме разочара .. ама црнчето најјако ни е,срцкесто е целото
Леле леле надвор е да се најежиш! Опасно добро!!! Јас уште неможам да се смирам! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Спојлер Btw смирете страсти кон женетиве момци бре жениииии немој тука проблеми ви се молам
Зини земјо голтни ме и плукни ме кај АНТИЌ во кревт!!! СОВРШЕНСТВО ОД ЧОВЕК!!!!!!!!!! МУ ГИ ОБОЖАВАМ ТЕТОВАЖИТЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!
Победивме што победивме, ама сеа наредниве судии уште толку ќе ги потплатат... Да не беа педеросаните судии ,ќе не прогласеа одамна за победници,нема потреба до крај да се игра!
Го обожавам филингот... Последните 5 минути стоев и се дерев како да сум на трибина... значи... Изгубивме надеж на крајот ама тука е Антич да изненаде во секој момент.. Срце е ... MonnaSi ти се кандидирам за стројник ... own: за Чековски што ја усра многу.. 5 лични, а само 2 поена и тоа од слободни.. Доста со мојте милион забелешки останува да го чекаме натпреварот со Шпанија во четврток ..... http://www.youtube.com/watch?v=fHBpuyLW ... re=related
Ова е лудило бре!!! WE SMASHED THEM! Толку сум горда на нашиве дечки, и на овој денешен ден јас дури зажалив дека некад сум и помислила да одам некаде азилантка
Ма какво потплатување, нема тука потплатување, кој е подобар победува, а ние сме подобри и ке победиме!!!!!!!!! Верувам во Македонија како што верував и до сега!!! НАПРЕД
Значи луѓе незнам што да кажам, кога победија се наежив, кај нас огномети со пиштоли пукаат радости живи е. Антич
Ќе го делиме де Уствари не го делам го зимам за себе ЗНаеме дека е женет луѓе се зезаме едноставно премногу е секси и кога веќе неможам на друмо место да кажам ќе си кажам овде да ми олесни на душата Ај шо е Антич зафатен а она малецконо техничарче и он ли е? Како негро чоколатце е леле се попалив на кошаркариве.... Сепак мислам дека ќе биде смешки кога ќе дојдат во Македонија , кога ќе ги пречекаме
Кај мене цела населба се обои во црвено-жолта боја. Свирки, петарди, пеења, навивања, огномети, знамиња, шалови, гушкања, врискања...... не се опишува! Море како ќе го пречекааааааааааам.... нема да му дозволам од авион да искочи...
Браво за момциве, права гордост на нацијава се И еден поздрав до Литванците со песнава http://www.youtube.com/watch?v=m1ldYCzi ... ture=share
Среќна сууууууууум,луѓе прекрасно е чувството,прекрасноо . Вистинска гордост е да бидеш Македонец,а дечките се наши херои,предлагам на сите споменик да им издигнат веднаш до Александар Македонски.Бравооооо Антиќ,Бо Мекелјб,Илиевски и останатите браво уште еднаш момци.Во вакви моменти не можат да се најдат вистинските зборови за да се покаже среќата,гордоста и возбудата. Нека знае сега светот за нас Македонците,едно сонце на Александар нас ни свети в градите .
Уште не можам да се соземам. Тука повеќе славење има и од Нова Година. Никогаш не било вака. Лелееее колку е убавоооо Полуфинале еееееееееееееееееееееееееееееееееј!!!!!! НЕ МИ СЕ ВЕРУВААААААА