МИЛИОН СРЦАААААААААА ЕДНА МОЛИТВААА, ПЕАТ МИЛИОНИ КАКО ЕДЕН ГЛАСССССССССС!!! http://www.youtube.com/watch?v=HHlrc2zmqZU
AJDE SITE DA SLAVIME ZAEDNO NIE SME MAKEDONIJA SHO SAKAAT NEKA ZBORAAT SITE,SE DOKAZAVME KOLKU SME DOBRI UPS NAJDOBRI WE ARE THE BEST FUCK THE REST
Има една група ваква. Европооооо...слушашшшшшшш.... ја научи ли денешната лекција??? знаеш која е ) се вика Македонија... а ние сме горди на нашата ни мила Македонија.
Значи, да се биде МАКЕДОНЕЦ најпрво е света работа, а дури потоа проклетство и немир. Не ми се јасни оние кои мумлаат и мрчорат нешто, сме зе замарале со кошарката, каде сме кога губат нашиве и штолиуштене. Хм, па, како што знам, бевме со нашите кошаркари и кога изгубија завчера, ги бодревме, за пак да не наградат со уште една победа. Ма дај оладете. Еве готово, скролам! Вива ла кошарка и вива ла скрол. Е сега, еден типичен уличен поздрав - ТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИТ! Се ''плашам'' дека ако продолжиме во вакво темпо ќе смачкаме се' диво и живо и во полуфинале, финале и на олимпијада. Посакувам да им ја стегнам раката на сите по ред, најискрено.
Која почит од кошаркарите за навивачите ... Алал да им е! http://mkzabava.com/sport/39-2009-11-22 ... anija.html
Сега дури се смирив. Дома урлање, викање, грлото уште толку ме заболе. Човече, колку сум среќна, солзи ми течат. Војдан, после Бо беше најдобар. Пет од пет, сите тројки. Илиевски даде тројка тогаш кога најмногу требаше. Одлично играа. Сите, сите. Крајот го краси делото. Така беше и денес. Им го направивме истото она што Русите нам ни го направија, ама ние без помошта од судиите. Имаме шанси за медал, а одеме и на ОИ во Лондон. Браво момци, честитки за победата. Нема погорд човек од Македонецот во овој момент.
Браво! Браво за нивниот полет, нивниот мотив, нивната храброст и сила Конечно и напатениов народ да доживее ваква радост. Плоштадот во Ск врие, сите заедно, сите сплотени, сите со истата радост во срцето
Леле како се слави низ цела македонија браво ајде сега е моментот да се обединиме и да докажиме кој сме ние EJJJJJ NIE SME MAKEDONIJA,дали видовте судиите не можеја да ни смислат ништо нека пукнат ејјјјј MAKEDONIJA NIKOGASH NARODOT NE BIL POSREKEN I POOBEDINET TOA SME NIE MAKEDONIJA